pola08 16.03.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) hazeleyes wpadaj do woli;)jak najbardziej dadzą radę! Każda lampa u nas nad blatem ma 50V. Lamp jest 5, a kuchnia ma 15 mkw. W części salonu (tej z kanapami) też jest Optique z Chorsa tylko poczwórna. Ta cześć ma ok. 16 mkw, a jak zapalam wszystkie 4 to jest jak na przesłuchaniu. aha zawsze możesz dokupić żarówki mniejszej mocy. Tylko, że nie są tanie bo od 60-100 zł każda:rolleyes: Edytowane 16 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.03.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dzieki, dobra Duszyczko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 http://img28.imageshack.us/img28/6193/p1110415o.jpg http://img841.imageshack.us/img841/3225/p1110428.jpg Witaj, pierwszy raz u Ciebie jestem. Pięknie mieszkacie Mam pytanie - w jakiej odległości od TV stoi kanapa? Albo po prostu - jakich wymiarów masz część salonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 16.03.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Witaj Anna Maria!Dziękuję. Ta część salonu od pleców kanapy mniej więcej do tv ma 4x4m. Od kanapy do tv jest jakieś 2,5 m. Edytowane 16 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witaj Anna Maria! Dziękuję. Ta część salonu od pleców kanapy mniej więcej do tv ma 4x4m. Od kanapy do tv jest jakieś 2,5 m. A nie jest za blisko TV? Dopytuję, bo jestem na etapie "na chwilę przed budową" i wątpliwości mnie dopadły co do mojego salonu - też do TV będę miała jakieś 2,5 metra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 16.03.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 (edytowane) Anna Maria! Raczej nie było za blisko, bo aktualnie kanapa stoi pod oknem, a na przeciwko będzie druga. Być może to złudzenie na zdjęciu, bo kanapa jest duża ma 2,5 długości. Edytowane 16 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Tak, tak, widziałam, że teraz stoją (stoi) inaczej, dlatego wkleiłam wcześniejsze zdjęcie Dziękuję za odpowiedź, uspokoiłaś mnie. Najwyżej, jak się okaże za blisko, to też przestawię tak jak u Ciebie. Nie żegnam się, bo masz tak pięknie, że z pewnością wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.03.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Kolejna inspiracja ...krzesełka do pokoiku mojej lali:) Śliczne nie!?http://www.babybytes.nl/babykamers/groentje30|752969962.jpgmuszę namamić teścia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jestem u Ciebie po raz pierwszy i jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo mi się podobają Twoje wnętrza. W szczególności łazienki. Nie ukrywam, że zachwycił mnie Twój stół - a już cena w szczególności Czy kolor jest taki jak na Twoich zdjęciach czy bardziej zbliżony do tych na stronie sklepu (wydaje mi się, że tam jest ciemniejszy)? Na pewno już teraz będę zaglądać na stałe Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.03.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 BetaGreta bardzo mi miło, że dom się podoba... Co do stołu to jego kolor w rzeczywistości nie jest tak czerwony jak na zdjęciach. Jest bardziej stonowany, chłodny, orzechowy i zdecydowanie jaśniejszy....Ogólnie rzecz biorąc ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Polu, krzesła przesłodkie. Bardzo mi się podobają! Super pomysł do dziecięcego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pola krzeselka cudne a gdzie mozna takie zdobyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.03.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) aneta s zdobyć to nie wiem, ale każdy stolarz raczej zrobi. Ja naciagnęłam teścia. Wprawdzie stolarzem nie jest, ale lubi takie robótki. Muszę tylko dostarczyć materiał Edytowane 17 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Szkoda myslalam,ze mozna je kupic. Ja jestem teraz na etapie urzadzania pokoiku mojej Marysi i spodobaly mi sie te krzeselka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.03.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) aneta s jedyne co zdołałam ustalić to to, że zostały zakupione na Marktplaats.nl (takim holenderskim allegro) z rąk wtórnych. Myślę, że trzeba szukać w starociach. Jakbym znalazła gdzieś sklep to dam znać Można gdzieś zobaczyć efekty Twojej pracy? Ciekawam bardzo jak prezentuje się pokoik, bo widzę, że krążymy w podobnych klimatach;) Edytowane 18 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Pola my wciaz jestesmy w Oslo, poki co kupilam szafe i bielizniarke - zdjecia w galerii, szukam komody, kupilam tez kilka drobiazgow, reszta po powrocie, lacznie z malowaniem jednej sciany na rozowo. A Tobie jak idzie? Pokoik juz gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 18.03.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jestem na etapie urządzania sypialni i pokoiku małej. Resztę sobie na razie odpuściłam...Z pomocą mamy szyją się białe zasłony. Musze kupić jakiś jasny dywanik jeszcze i narzutę na łóżko. W przyszłym tygodniu powinien być gotowy. Generalnie: białe meble, różowa pasiasta tapeta, białe lamperie... Sypialnia oczywiście szara. Zastanawiam się tylko czy dodać jakiś kolor np. jasny turkus, czy zostawić szaro-grafitową? Aktualnie to miszmasz kolorystyczny i nie nadaje się na pokazywanie... Anetko, a kiedy planujecie wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Planujemy wrocic 30 kwietnia, wlasciwie to bilety mamy juz kupione ale 5 okruszek bedzie mial usg serduszka i gdyby cos bylo nie tak to zostaniemy tutaj dluzej. Z sypialnia nie doradze bo dla mnie im mniej kolorow tym lepiej, choc te zwlaszcza szare z turkusem, ktore widzialam na forumowych inspiracjach byly piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Cześć Pola temat ściana w kuchni nadal bez decyzji, ale póki nie będę jakiegoś rozwiązania na 100% pewna to pozostaje malowanie od czasu do czasu u nas sypialnia szaro-grafitowa, wprawdzie miałam plan na kobaltowe zasłony, ale ostatecznie wydygałam i jest grafit ostatecznie dodatki będą kobaltowe, bo uwielbiam połącznia szarości i różnych odcieni niebieskiego i granatu ps. doczytałam, że awansowałaś - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 20.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Witaj Pola! Piękny domeczek! Powiedz mi, czy jesteś zadowolona z drzwi wejściowych? Okna i bramę masz koloru złoty dąb? A drzwi? Zobaczyłam jeszcze parapet w salonie - jakie drewno i kolor? Kuchnia bardzo mi się podoba! Uchwyty dopełniają uroku. Gratuluję, że zdążyliście wprowadzić się w grudniu! No i awansu! Edytowane 20 Marca 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts