Hanneczka 20.12.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ....... wlasnie co z kuchnia ..???????????? Temat u mnie na topie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.12.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Czyżbyś padła z zachwytu nad nową kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Ja też czekam na zdjęcia kuchni, choć wierzę, że nawał pracy nie pozwala na częste zaglądanie na forum. No a na marginesie... Zdrowych, wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzeniahttp://republika.pl/blog_hy_3612538/4375870/tr/909.jpgżyczy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 22.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TRHVqXm4X5I/AAAAAAAAASU/sYxnbG1MLho/s800/494.jpg To właśnie tego wieczoru,gdy mróz lśni jak gwiazda na dworze,przy stołach są miejsca dla obcychbo nikt być samotny nie może.To właśnie tego wieczoru,gdy wiatr zimny śniegiem dmucha,w serca złamane i smutnepo cichu wstępuje otucha.To właśnie tego wieczoru,zło ze wstydu umierawidząc jak silna i pięknajest miłość gdy pięści rozwiera.To właśnie tego wieczoruod bardzo wielu wiekówpod dachem tkliwej kolędyBóg rodzi się w człowieku Magicznych Świąt życzy Pavis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.12.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥Świąt radosnych,przeżyć wzniosłych,w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radościąwypełnią Wasz domA Nowy Rok blasku dodaWaszym dniom.życzy Violeta ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥ •**•.♥ ___________< o >_____________/_________o`* o.@*o`.________.' '*Q o *o@________( () o*o* @ o'._______.-' o *0_Q.-'-;*o)_______.' 0 Q @0@ ()* `-.______* @ o*o @. ‘Q * o )_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'._* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥_____________$$$$$_____________$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.12.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i54.tinypic.com/osbdk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Bezstresowych Swiat w dobrym humorze! http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 24.12.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Wesołych Świąt pełnych miłości i radościhttp://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_boze_narodzenie7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://mojekartki.eu/kartki/47/6/d/612.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 26.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Co to jest za szara tapeta? jakiej firmy i gdzie ją można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Witajcie poświątecznie:)Dziękuję pięknie za życzenia.Mieszkamy od poniedziałku 20 grudnia :rotfl:i jest super.Nie pisałam z powodu braku dostępu do sieci. Kuchnia została zamontowana częściowo. Brakuje kilku frontów i cokołu przy blacie. Schody cały czas są robione.Zdjęcia będą wieczorem:D Vieta tapeta to Rash kupiona na allegro. Edytowane 27 Grudnia 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 27.12.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Pola jesteś Fajnie,że jednak zgodnie z planem udało się zamieszkać Mam nadzieję,żę święta były udane? Choć pewnie głównie pracowite Mam nadzieję,żę kuchnia i schody Cię usatysfakcjonowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Witaj Lady:)Udało się, aczkolwiek mieszkamy aktualnie na dole bo góry nie zdążyłam ogarnąć, a i barierek nadal nie mam....Mimo wszystko jest super. Najbardziej cieszy mnie to, że nie muszę po pracy zostawiać dziecka, jechać na budowę i wracać w środku nocy...ach coś pięknego:D. Kiedyś obiecałam sobie, że urodzinki mojej małe będą w nowym domu...i słowa dotrzymałam. Nie spałam po nocach próbując to wszystko ogarnąć, myłam okna w Wigilijny poranek, piekłam makowce o 4 nad ranem, ale udało się i w Święta gościliśmy już całą rodzinkę. Kuchnia prezentuje się całkiem nieźle. Niestety ja dostrzegam przede wszystkim brakujące elementy i jeszcze nie mogę stwierdzić, że to jest to...Wyszła bardzo duża i super mi się w niej pracuje...Z resztą ocenisz sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.12.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Pola super wiadomosc:yes:, no to piekny prezent sobie sprawiliscie na swieta:D. Zycze milego mieszkania i ogromu szczescia w nowym domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) ImageShack.us[/img]Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 27 Grudnia 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 http://img267.imageshack.us/img267/854/p1110051.jpg' alt='p1110051.jpg'>Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Schody oczywiście będą jeszcze bejcowane.[/img] Edytowane 27 Grudnia 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 27.12.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) http://img153.imageshack.us/img153/5295/p1110127.jpg' alt='p1110127.jpg'>Uploaded with ImageShack.usAnetko dziekujęhttp://img153.imageshack.us/img153/5295/p1110127.jpg' alt='p1110127.jpg'>Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 27 Grudnia 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ŁŁŁŁŁŁał Pola Przede wszystkim gratuluję ogromu pracy jaki w tak krótkim czasie włożyliście w dom-naprawdętempo błyskawicy.Widzę,że święta wiele osób motywują;)Jestem pod wrażeniem-tak szybko uporałaś się z przeprowadzką ,sprzątaniem i przygotowaniem świąt. Piękna Twoja kuchnia-szkoda tylko,że okno nie jest w kolorze drewna-bo świetnie by się uzupełniały z górnymi szafkami.Zastanawiam się dlaczego okno w salonie orzech-a w kuchni białe?Śliczna chioinka i śliczna niunia-wszystkiego najlepszego i buziaki urodzinowe od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 28.12.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Witaj Lady! Oj motywują, motywują... Te okna drewnopodobne w salonie do było nagłe olśnienie:D Oświeciło mnie, że nie będziemy mieli firanek i drewniane będą dobrze wyglądały. Niestety nie było już możliwości zmiany wszystkich.. (mam dwa okna nowe w garażu:oops:). Okna zamawiał mój mąż. Drewnopodobne są w salonie, reszta jest biała wewnątrz. Już mnie to nie razi. Bardziej żałuję, że zrobiłam białą podłogę w łazience na górze i nie mam kominka. Mam nadzieję jednak, że to się kiedyś zmieni. Okna są w kolorze złoty dąb. Może lepiej, że są białe bo meble w kuchni as w kolorze orzech amerykański i kolor bardzo by się różnił. Z tymi porządkami to przesadziłaś moja droga. Góry jeszcze nie tknęłam. Wczoraj musiałam odpocząć po tych pracowitych Świętach, ale dzisiaj ruszam do sprzątania i rozpakowywania kolejnych pudeł. Jak wyszły łazienki? Lady wklej koniecznie nawet tutaj w dzienniku. Jestem ciekawa bardzo! Jaką planujesz kuchnię? Buziaczka od Cioci nie omieszkam przekazać Edytowane 28 Grudnia 2010 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts