pola08 02.03.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witajcie! Oldzia! Czarny gres przy wejściu to Ceramica Picasa - kolekcja City Black. Gdzieś wklejałam jego zdjęcie z bliska. Bardzo ładny szkliwiony gres. Mam go w wiatrołapie i normalne jest że sie bardzo brudzi, natomiast czyszczeie nie sprawia problemów, nie widać na nim żadnych plam po myciu, bo ma jakby "poprzecieraną" powiechnię. POLECAM! Jasne i ciemne mają swój urok . Wybrałam jasne kafle do salonu ze względu na północne okna i wieczny półcień. Czarne natomiast podobno pomniejszają Zrobię zdjęcie z bliska! Aneta s! Dziękuję Ilona Agata! Schody z bliska... http://img153.imageshack.us/img153/7486/p1110640.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.03.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 dziękuje za odp chętnie zobaczę, jak prezentuje się z bliska:yes:. Schody równie piękne..... a ten pasek dodaje im uroku - sama pomyślałam, że miało tak być piszesz, że nie będzie barierki - mi to rozwiązanie bardzo się podoba, myślę o podobnym rozwiązaniu u siebie, tylko obawiam się trochę o dzieci - czy to oby nie niebezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Z bliska wyglądają jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 02.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Piękne schody! i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 02.03.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Gres z bliska.Niestety po montażu schodów ściany wymagają ponownego szpachlowania i malowania...no!... ale cos za coś...http://img402.imageshack.us/img402/576/p1110681.jpghttp://img607.imageshack.us/img607/2120/p1110693.jpg Edytowane 3 Marca 2011 przez pola08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.03.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 świetny ten gres - taki w mazaje:) bardzo mi się u Ciebie podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 03.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 nie będę oryginalna schody cudowne , zresztą jak cała reszta domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.03.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Polu, ściany do odmalowania, to nic, u nas po założeniu schodów trzeba by wymienić podłogę, takich szkód panowie montażyści narobili. Nie mówiąc, że na oślep wykuli dziury w ścianach, złożyli schody, przymierzyli je i okazało się, że nie pasują, więc trzeba było kuć drugi raz, tylko kilka centymetrów niżej. Potem tymi złożonymi schodami po całej podłodze szurali, kilkakrotnie musiały im spaść, bo w podłodze poza licznymi rysami mamy dziury grubości palca, a czwarty stopień pękł, co naprędce zostało załatane i zauważone przeze mnie już po odbiorze. Niestety, dziur w ścianach po sobie nie załatali, a było ich całkiem sporo (tyle, ile stopni). Jakiś budowlany koszmar po prostu, więc ścianą się nie martw - to naprawdę najmniejsze (bo naprawialne) zło. Gres świetny, swego czasu chciałam położyć podobne płytki w łazience, ale narzeczony wniósł stanowczy sprzeciw i może miał rację, bo toaleta mała i bez okien. Ale u Ciebie na podłodze prezentuje się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.03.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Witaj Polu! Nie było mnie U ciebie kilka dni-a tu takie zmiany . Schody CU_DO_WNE! warto było czekać i się wkurzać.Widzę,że trochę przypadkowo,ale świetny kolor Ci wyszedł. Świetnie się uzupełnia z resztą salonu i jak do stołu pasuje:) Czarny gres zjawiskowy.Trichę mi przypomina moją płytkę loft silver (nastęnpna wspólna cecha Widzę,że oświetlenia nadal brak.W ramach zadośćuczynienia,że mnie tyle nie było propozycje oświetlenia (miłe dla portfela) : http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/f5/a4/b939c0bcab3f1c3991c731114d53-43894382n_d.jpg Widziałam na "żywo" w LM jeszcze jedną lampę w loftowym stylu,czarną-ale nie ma jej na stronie@ sklepu. Jak ją znajdę dam Ci znać Decyzja apropo stolika podjęta? Edytowane 4 Marca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masajka 04.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Witaj Polu. Mam do Ciebie pytanie o płytki Baldocer Snake, które masz w łazience. Bardzo podobają mi się na Twoich zdjęciach, ale zjeździłam już kilka salonów i nigdzie nie mogę znaleźć ich w rzeczywistości. Trochę boję się je zamawiać w ciemno, bo już nie raz przekonałam się, że to, co podoba mi się na zdjęciach, niekoniecznie zachwyca mnie w rzeczywistości. Czy mogłabyś mi je dokładniej opisać?Czy są podobne do Snake z Opoczna? Czy też mają takie kropeczki, które są lekko wypukłe? I czy są błyszczące, czy matowe? Jeśli możesz, to podaj mi jak najwięcej szczegółów, bo mam wir w głowie i totalnie nie wiem, co robić. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Te z Opoczna nie bardzo mi leżą - jest jeszcze kolekcja snakeowa z Tubądzina, Macieja Zienia, ale tamte z kolei mają za "gruby" wzór. A widziałaś mozaikę z Baldocera Snake? Znalazłam ją w Max-Flizie, ale zdjęcie jest fatalne Edytowane 4 Marca 2011 przez masajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 04.03.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Witajcie! Od poniedzialku jestem na zwolnieniu lekarskim i jestem u-mor-do-wa-na! Stolarz ukończył robotę i pozostało mi ogarniecie domu. Padam na pysk,a sprzatam juz trzeci dzień. Dzisiaj nawet umyłam okna dachowe korzystając z niezłej pogody (nie byly myte odkąd zostały zainstalowane, a w grudniu przed przeprowadzką się nie udało). No! Wiosna się zbliża:D! Zaglądnęłam do wątku "pochwalcie sie swoimi kuchniami" i humor straciłam. Jeden "ciężki egzemplarz" potrafi tak obrzydzić wątek, że szok! Czy naprawdę nie da sie go pozbyć???!!! W pracy układa sie całkiem nieżle, aż muszę sie pochwalić! Przez najbliższe trzy lata będę zarządzała dużym projektem infrastrukturalnym:D. Tulpia! Witam znowu i dziekuję. Ilona Agata:o dziury w podłodze bym nie wybaczyła raczej, jak też pękniętego trepa. Żądałabym jego wymiany powołując sie na tzw. "wady ukryte". Kosztuje to jednak trochę nerwów...... No i nie zmieni to faktu, że schody masz PIĘKNEEEE!!! A ja popołudniami, zamiast leżeć na kanapie, będę szpachlowała dziury:lol2: Lady in red! Witam po długiej nieobecności:yes: To prawa! Lamp nadal nie mam, ale najlepsze decyzje wymagają czasu.... prawda? Wraz z jego upływem dojrzewa we mnie koncepcja i jestem już blisko celu .....hihi Zapłaciłam stolarzowi i teraz zbieram na lampy....Dostałam wycenę lamp, o której pisałam i stwierdzam, że w innemeble ta sama lampa kosztuje 30% mniej. A chodzi konkretnie o tą http://www.innemeble.pl/storage/full/1297799576_39978-FALCON.JPG. W LM byłam we wtorek i nic z lamp nie wpadło mi w oko... Pewnie przeoczyłam, tym bardziej czekam na fotkę.... Lady, czy przeprowadzka na święta nadal aktualna? O ile dobrze pamiętam to niebawem montaż mebli kuchennych? Może juz są? Pozdrawiam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 04.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 polu08 musze przyznac, ze to najladniejsze schody jakie do tej pory widzialam...gratuluje...i chyba odgapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 04.03.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 masajka a ja kupowałam je w ciemno:rolleyes: Płytki nie sa rektyfikowane, a to odbiera im dużo uroku. Nie są też czysto czarne, raczej bardzo bardzo ciemo czekoladowe... Widzialam jakiś snake w salonie i bardzo mi sie podobał....gdybym miala wybierać ponownie - wybrałabym właśnie te. Były idealnie czarne i rektyfikowane.... Nie zmienia to jednak faktu, ża uwielbiam swoja łazienkę.... ale wiecie jak to jest...hmm? Wzór ich to raczej malutkie fale niz wężowa skórka. Są błyszczące, szkliwione... Może zamów jedną sztukę?! Kupowałam w sklepie internetowym z Tych i wysyłali..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masajka 04.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 a pamiętasz może adres tego sklepu internetowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 05.03.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 masajka kupowałam tutaj http://eurolazienki.pl/index.php?producent=1588&k_podkat=3896&sort=0 leaat dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 05.03.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Piękne schody! ale nudna jestem:D ciągle to samo mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 witaj Polu! Twój sukces w pracy -gratuluję serdecznie!!!Coś czuję,że jesteś bardzo ważną osobą,będą się do Ciebie zawracać teraz-per Pani Kierownik Lampa z innych mebli-super!Widzę,że od dawna chodził Ci po głowie taki właśnie model.I dobrze-marzenia trzeba spełniać.W tej sytuacji nie będę Ci zawracać głowy jakimiś leroyami ;)Kup ją koniecznie-bo jeśli kupisz jakiś tańszy zamiennik-ZAWSZE będziesz żałowała,a tak lepiej dołożyć i być zadowolonym. Pytasz jak u mnie wykańczanie?Jestem wykończona a w domu jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo brakuje.Albo ja mam za duże wymagania,ale prace nie postępują tak szybko jak planowałam.Lecz przeprowadzka na Święta wciąż (mam nadzieję) aktualna:) Schodów nie ma,kuchni nie ma,podłogi w salonie nie ma .Mam nadzieję,że damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 08.03.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witaj Lady! no to masz teraz ogrom pracy..... Życzę Ci żeby jednak udało się przeprowadzić do Wielkanocy.... Dacie radę! Co do mojego awansu to nie byłoby nic dziwnego, gdyby nie mój wiek (nie mam jeszcze trzech dyszek), który praktycznie dyskryminował mnie w walce o to stanowisko, ale ostatecznie się udało! Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Gratuluję awansu...nie dość że baba ...to jeszcze młoda baba ...możesz być z siebie dumna i bardzo czekam na lampę w wersji na żywo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.03.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Ja też serdecznie gratuluję masajko, pozwolę sobie u poli wstawić jedną moja fotke z płytkami Baldocera, znajdziesz tam też inne zdjęcia, może da ci to jakiś pogląd. http://images43.fotosik.pl/220/7fff7458fcdc70c5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts