Jufo 10.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) Niedługo decyzja kredytowa, i już staram się pomyśleć jak dobrze wykorzystać powierzchnię mojego przyszłego mieszkania (52,37 m2), jest w stanie developerskim, więc można jeszcze poprzesuwać to i owo, w załączniku oryginał jaki zastałem, a poniżej 2 moje propozycje. I tu pytanie co myślicie o pokoju z luksferami - kolor niebieski, zamiast okien (chociaż żeby trochę światła wpadało), mimo że mieszkanie kupuje sam kiedyś może się przydać taki pokój, a może zamienić sypialnie z dziecinnym, może coś jeszcze przesunąć, czekam z niecierpliwością na wasze propozycje i opinie, z góry wielkie dzięki Edytowane 10 Września 2010 przez Jufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.09.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Luksferom zawsze powiem NIE Jeśli przewidujesz, że będzie potrzebny kolejny pokój, to skróć obecną sypialnię, bo jak potem w 6 mkw. z luksferami upchniesz dziecko? A poza tym do sensownych rad potrzebne są wymiary, a nie tylko powierzchnia pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jufo 10.09.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 To może coś takiego, metraż muszę na spokojnie i wymiary policzyć na razie bazuje na optycznym rozmieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.09.2010 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Wejście do dziecinnego przez salon - ryzykowne Póki nie ma dziecka, to może tu być albo pokój gościnny, albo gabinet, albo jeszcze coś innego - zależnie od potrzeb. A gdyby zaszaleć: kuchnię zrobić w salonie, salon zmniejszyć kosztem kuchni przerobionej na dodatkową sypialnię, a powiększyć o część pokoju, który w oryginale jest sypialnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 11.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Kwietnia 2022 przez Matilde1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jufo 11.09.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Niestety, nici z przenosin, kuchni, piony wentylacyjne, kanalizacyjne, chyba zostanę przy pierwotnym planie, i poczekam jak się życie ułoży, poza tym nie mam tak dużo kasy by tak improwizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts