monikaa13 10.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Mam prośbę. Czy możecie polecić coś fajnego, praktycznego do szafki narożnej pod zlewem. Szafka 90x90 z przodu front 45. Szafka narożna, na niej zlew. Pod spodem kosz na śmieci ale jaki? Poszukuję czegoś fajnego, praktycznego, wyjeżdżającego, obrotowego - nie wiem. Byleby było to coś co spełnia swoją rolę. Jaki mechanizm tam zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A nie możesz umiescić kosza gdzieś indziej?W tej narożnej np garnki na dole a na górze (tam wędą zawadzały) rury chemia np, albo butelki, olej itpTaka szafka niezbyt wygodnie się otwiera i umieszczenie kosza to słaby pomysł, zwłaszcza że dużo przestrzeni zostanie niezagospodarowanej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rozumiem i dziękuję za uwagi ale nie mogę. Reszta to szuflady, a kosz mi najbardziej pasuje pod zlewem więc czekam dalej Może jakaś wysuwana szuflada z koszem, hmm nie wiem? Stolarz coś tam nam pokazywał ale kosztowało to 1000zł (trochę dużo jak na kosz ) ale nie mam pojęcia w tej chwili co to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 mozna zrobic bez problemu szuflade narozna na ten kosz,ale tak jak wspominal stolarz,to jest drogie rozwiazanie http://www.reling.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/6cc4d5ce92b02b14c97aa3be5c9fad5b.jpg tu jest pokazana mala szuflada,ale mozna zrobic na wysokosc szafkiinne tansze rozwiazanie?hmmmm,nie widze....chyba,ze kosz po prostu bedzie sobie w szafce stal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Uparcie odradzam kosz w szafce narożnej ja mam w szufladzie właśnie i jest to genialne rozwiązanie, do szuflada otwiera się na "kopa" więc jak masz brudne/zajęte ręce to otwierasz ją kończyną dolną. Szafka narożna to dla mnie mebel koszmarek używałam dwóch kuchni z taką szafką (w jednej z nich też miałam zlew w tej szafce) Polecem szafki narożne 60x120 bez żadnych systemów, tylko półki, z tyłu gary misy rzadziej używane a z przodu np gary, super przestrzeń z optymalnym dostępem. Ikea ma jakieś coś co montujesz na dnie szafki i to się wysuwa jak szuflada, ale czy w praktyce działa jak należy to nie wiem, no i kwestia taka czy z ciężkim koszem będzie dobrze chodziło. Pamiętaj że w takiej szafce drzwiczki są 30-tki więc jeśli chcesz mieć kosz wysuwany to może on być maksymalnie takiej szerokości, bądź umieścisz go pod kątem ale wtedy będzie dość głęboko. No chyba że jest jakiś system, który będzie okręcał ten kosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Tu rozwiązania dla ciebie ten kosz jest malutki cos takiego właśnie jest w ikeahttp://www.peka.pl/okno_ara.php?n=2174&d=9&d1=28&d2=&d3=&lg=&upust=&szukaj=&BI=1&wskaznik_logowania_z= i jeszcze takie ale nie daję głowy że to będzie działało u Ciebie, tylko tak przypuszczam http://www.peka.pl/okno_ara.php?n=2251&d=9&d1=28&d2=&d3=&lg=&upust=&szukaj=&BI=1&wskaznik_logowania_z= http://www.peka.pl/okno_ara.php?n=113&d=9&d1=28&d2=&d3=&lg=&upust=&szukaj=&BI=0&wskaznik_logowania_z= http://www.peka.pl/okno_ara.php?n=1040&d=9&d1=28&d2=&d3=&lg=&upust=&szukaj=&BI=0&wskaznik_logowania_z= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Kosz musi tam stać, bo jak pisałam nigdzie indziej miejsca nie ma, bo nie będzie innych szafek tylko szuflady. Szafka narożna jak pisałam ma wymiary 90x90 front 45 (nie 30!) Stolarz pokazywał mi coś innego, nie szufladę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 E-mól właśnie to pokazywał mi stolarz: http://www.peka.pl/okno_ara.php?n=113&d=9&d1=28&d2=&d3=&lg=&upust=&szukaj=&BI=0&wskaznik_logowania_z= Ale cena zabójcza!!! Czy ktoś ma takie coś i może cokolwiek o tym napisać, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.09.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 wszystkie naroznikowe rozwiazania maja zabojcza cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Kosz musi tam stać, bo jak pisałam nigdzie indziej miejsca nie ma, bo nie będzie innych szafek tylko szuflady. Szafka narożna jak pisałam ma wymiary 90x90 front 45 (nie 30!) A ja powtarzam: ja mam kosz w szufladzie. Szafka ma 90x90, a front nie będzie łamany, tylko pod kątem 45st.? to wtedy faktycznie 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 no ok. tylko jaki masz front tej szuflady? Bo my będziemy mieli trzy. Największa na dole ale tam raczej bardzo niski kosz ew. się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 mam te dwie dolne scalone w jedną głęboką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 monikapodrzucam Ci jak wyglada taka szuflada w szafce prostej,na kosz w ikeahttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19876915moze jakos poprzestawiasz sobie w tej kuchni,a miejsce pod zlewam inaczej zagospodarujesz,bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 mam te dwie dolne scalone w jedną głęboką U nas to nie przejdzie, fronty już kupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 monika podrzucam Ci jak wyglada taka szuflada w szafce prostej,na kosz w ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19876915 moze jakos poprzestawiasz sobie w tej kuchni,a miejsce pod zlewam inaczej zagospodarujesz,bedzie taniej Właśnie w tym problem, że chyba nie ma jak poprzestawiać. A kosz jednak powinien znajdować się chyba dość blisko zlewu, a i po jednej stronie jak i po drugiej stronie będą po trzy szuflady o szerokości 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) Ale mój front tej wielgachnej szuflady to właśnie połączone dwa, żeby wyglądały jak reszta szuflad, jak robi to stolarz to żadna to robota dla niego.A w ten sposób będzie dla Ciebie najtaniej i najwygodniej.Ja mam a rzędzie trzy szafki szufladowe prawie setki, w środkowej jest zlew i pod nim kosz. Wszystkie wyglądają identycznie. Edytowane 11 Września 2010 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 nie widze problemu scalenia na mechanizmie trzech ani pieciu czy dziesieciu frontowale to nie o to chodzizaplanowalas sobie juz ten kosz pod zlewem i nie chcesz innego rozwiazaniajak masz byc niezadowolona ze zmian,to wybieraj jakis sytem narozny do kosza i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 zaplanowalas sobie juz ten kosz pod zlewem i nie chcesz innego rozwiazania jak masz byc niezadowolona ze zmian,to wybieraj jakis sytem narozny do kosza i juz tylko taki system tani nie będzie a czemu Ci nie pasuje system montowany do dna szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.09.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 tylko taki system tani nie będzie a czemu Ci nie pasuje system montowany do dna szafki? Mi? Mi pasuje tzn. nie wiem, na razie szukam różnych rozwiązań. Jakieś wybrać trzeba. Może i nawet te szuflady da się połączyć tylko wątpię, by mąż na to się zgodził. Zabierze to nam zbyt dużo miejsca. Kuchnia nie jest duża, jest to kuchnia w mieszkaniu. I chyba ten kosz na rogu byłby najlepszym rozwiązaniem, bo zabierać dla niego aż dwie szuflady???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 tylko taki system tani nie będzie no nie bedzie ale sama widzisz,ze monika nie przejawia najmniejszej checi zmiany istniejacego ukladu,wiec jak ma byc potem zla na siebie,ze zrobila cos nie tak,bo bylo taniej,to lepiej poczekac,odlozyc kase,albo zrezygnowac z czegos innego na rzecz tego kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts