ooliwka 11.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Chcemy kupić płytki do salonu, kuchni,wiatrołapuchciała bym najpierw znaleźć coś w necie by potem mieć porównanie szukamy w miarę jasnej podłogi mogą być kafle jak i gres kolor jak w tytule szary z domieszką beżowego i najważniejsze nie mogą przekroczyć 70zl za m2 może macie coś podobnego?albo podacie nazwy proszę Wasnie wyobrażam sobie tych wycieczek po marketach z moim brzuchem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 http://plytki24.pl/opoczno/gres-szkliwiony/cat_374.htmlhttp://plytki24.pl/Plytki_Salonowe.htmlhttp://plytki24.pl/nowa-gala/cat_7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 11.09.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Byłam na podobnych stronach ale chodziło mi o czyjeś doświadczeniamoże ktoś już szukał podobnych płytek lub ma? i podając nazwę powie czy wyglądają tak jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Byłam na podobnych stronach ale chodziło mi o czyjeś doświadczenia może ktoś już szukał podobnych płytek lub ma? i podając nazwę powie czy wyglądają tak jak na zdjęciu Z reguły wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciu Też miałam kartkę z wypisanymi nazwami wybranymi w internecie i szczerze mówiąc żadne z nich w realu mi się nie podobały. Poza tym ten sam wzór z każdej partii może wyglądać nieco inaczej i z reguły tak bywa. Nie ma to jak oglądać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 12.09.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Chyba nie będzie innego wyjścia tylko martwię się cenąprzed ciążą już trochę interesowałam się płytkami i naprawdę wszystko godne uwagi zaczynało się od 100zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Chyba nie będzie innego wyjścia tylko martwię się ceną przed ciążą już trochę interesowałam się płytkami i naprawdę wszystko godne uwagi zaczynało się od 100zł za m2 Znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifter 06.10.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 E tam, nie jest tak ciężko, tylko trzeba dobrze opanować "skanowanie" sieci Ja używam takiej metody: wchodzę na stronę, gdzie jest masa płytek, wybieram firme/kolekcję na chybił-trafił, ustawiam sortowanie cenowe i patrze czy jest coś ciekawego w moim przedziale cenowym. Na to trafiłem odnośnie szaro-beżowych płytek podłogowych: Supreme Bianco lub ( nieco droższy, ale ładniejszy motyw, z opcjami wstawek ) Caledonia Nero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 13.05.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 w ostatnich dniach na nogach przypadkowo podjechalismy do castoramy i byly idealne:D wiec kupilismy potem poszukalam ich w necie calgowicie inne plytki niz w realu wiec moral z tego taki ze bez ogladania w realu nie ma co szukac plytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 a jakie to płytki, też szukam szaro-bezowych i poki co zdecydowana jestem na Arkesie z Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 14.05.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 to ich zdjecie ale nie moge podac nazwy, plytki sa u tesciow w piwnicy:/ ale jak bede przy okazji to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts