mazo 11.09.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Zastanawiam się nad płytkami Rako Arena: http://www.eleganckielazienki.eu/index.php?s=produkt&id=1907 Kolor mi odpowiada, dużo się naszukałam, ale obawiam się chropowatej powierzchni, jest równa, nie ma żadnych wgłębień, tyle że jest szorstka. Nie mam pojęcia, jak takie płytki "zachowują się" w codzinnym użytkowaniu. Może macie jakieś doświadczenia z płytkami tego typu? boję się popełnić błąd, bo będę się potem z nimi męczyć w całym domu - w kuchni, korytarzach i łaienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.09.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Może ktoś mnie pocieszy i napisze, że ma chropowate płytki podłogowe i są świetne? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 13.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Jeśli jest się fanką sprzątania, to szorstkie, chropowate płytki są piękne. Ja nie jestem, więc w nowym domu takich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.09.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hmmmno ja nie jestem fanka sprzatania na pewno,a uwazam wrecz odwrotnie-chropowate plytki sa lepsze w utrzymaniu od gladkich jedne i drugie myc trzeba,a gladkie zazwyczaj maja powierzchnie podatna na "mazaje".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dziękuję za te skrajne opinie Na pewno nie jestem fanką sprzątania, dlatego tak biję się z myślami. Za parę dni będę miała tę płytkę w domu i zrobię testy. Boję się kłopotów z doczyszczeniem tych chropowatych, ale nie lubię też maziajów - drugą opcją jest półpoler albo mat z tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 wiesz co...zalezy jak ta powierzchnia bedzie intensywnie uzytkowana ,ze sie tak dziwnie wyraze-"przez brud"normalne domowe uzytkowanie,lacznie z chodzeniem w butach nie jest w stanie doprowadzic takich plytek do stanu,ktory nie bylby odwracalny przez zwykle mycie mopem ja osobiscie lubie chropowate plytki i nie uwazam ich za klopotliwe w pielegnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 W hallu może nie, ale w kuchni... Miałam już takie popielate płytki z dziurkami i nierówną fakurą (prawie jak kornik) i niestety w kuchni przy zlewie trudno to było doszorować (te dziurki). Te "moje" na szczęscie są tylko szorstkie. I ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts