alioth 11.09.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Czesc!Szukam sprawdzonego i rzetelnego wykonawcy instalacji gruntowej pompy ciepla w Gliwicach.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mex 20.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 witam, znalazles juz moze jakiegos wykonawcy PC z okolic Gliwic?Ja rowniez jestem w poszukiwaniu, jak bedziesz mial jakis kontakt warty polecenia to daj prosze znac, pozdrawiam- wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 21.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Nie jestem specjalistą od pomp ciepła, moja branża to kabelki. Na jednej z budów jakie będę realizował będzie montowana taka pompa ciepła. Temat rozpocznie się w marcu, jak tylko aura na to pozwoli. Rybnik, boczna ulicy Energetyków. Można podjechać i zobaczyć ich (hydraulików) w akcji. Firma http://www.ekosystemjaworzno.pl/ W razie czego mogę podać namiary na właściciela tej budowy, o ile właściciel wyrazi zgodę. No i rzecz jasna, w dziedzinie kabelków się polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arteox 22.02.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam Obecnie kończę inwestycję inteligentnej elektryki w domu prywatnym z gruntową pompą ciepła. Widziałem już wiele wykonań, ale na tej budowie jest ona wykonana wyjątkowo starannie co dla mnie jest również ważne pod względem sterowania. Dom znajduje się w Rybniku i śmiało można obejrzeć tą instalację. Na dzień dzisiejszy klucze z budowy posiadam ja ponieważ hydraulicy już skończyli prace więc w przypadku obejrzenia instalacji proszę o ewentualny kontakt ze mną a poniżej podaję linka do firmy hydraulicznej. http://puh-eko-instal.com/rybnikk.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 22.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Firmę EKO INSTAL też widziałem w akcji na jednej budowie.Wszystko poszło gładko i bezproblemowo, ale to była prosta instalacja hydrauliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts