mviper 11.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Na naszej działce obowiązuje dość szczegółowy plan zagospodarowania. Mamy m.in. taki zapis: Szerokość elewacji frontowej od 9 do 11m. Moje Pytanie brzmi, czy te od 9 do 11m elewacji frontowej może być tak jak w załączniku. Narysowałem 3 zarysy rzutów elewacji, elewacja frontowa to ta od dołu w każdym z 3 przypadków. I teraz legenda i pytanie, każda z nich ma 9m szerokości ale: Która przejdzie, napewno pierwsza od góry i może 3, a druga ???? Pewnie druga nie, ale proszę o pomoc, bo nie wiem. Szukamy małego domku i mamy fajny projekt szerokość 8m i brakuje mi tego metra, rozważam dostawienie wiatrołapu, tylko czy to przejdzie i w jakiej opcji Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 12.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 teoretycznie powinna przejść każda z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mviper 18.09.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Dziękuję za pomoc, spróbuję jeszcze uderzyć do urzędu i potwierdzić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Straszne są te super szczegółowe plany zagospaodarowania. To muszą robić ślepi imbecyle (z całym szacunkiem dla ślepych).Wg mnie przejdzie każda z 3 koncepcji, ale urzędnicy bywają "ciemni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts