stefan_1961 12.09.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, dach domu ma bardzo prosty kształt (dwa "wcięte" w siebie "wydłużone" dachy kopertowe) bez żadnych lukarn, wolich oczek i tym podobnych ozdób. Az prosi sie o to, aby lekko "poszaleć" przy zwieńczeniach kominów. Mój wykonawca proponuje klasyczne "wysuniecie" cegły,itp. Wydaje mi sie, że można by sobie pozwolic na znacznie więcej/. Komin jest murowany, z cegły (wkład ze stali, mnad dachem klinkier). Ktoś ma jakieś ciekawe fotki, linki, propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 12.09.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o ile nie lubisz bardzo remontów /czyli ściągania murarzy za 2 lata na dach/ to proponuję jednak klasyczną czapę betonową... /i niech zaszalują tak żeby były kapinosy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 16.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Miesiąc temu miałem ten sam problem. Proponuje wsiąść w samochód i podpatrzeć coś dookoła wśród nowych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts