Meritum 12.09.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam mam do wykonania taras jak na zał. rys poglądowym (pisząc tego posta nie wiem czy rysunek się załączy zatem opisowo: taras naziemny wylany z betonu, na fundamencie wpuszczonym w grunt, ok, 70 cm nad powierzchnią gruntu, na to ma iść izolacja, na której chciałbym połozyć swobodnie legary deskowania tarasu) Niestety, podstawowe pytanie jakie mnie trapi to w jaki sposób zabezpieczyc wylewkę betonową przed wnikaniem wody z opadów , a co za tym idzie pękaniem i niszczeniem? Papa termozgrzewalna raczej odpada, jako ze nagrzewając się w słoncu będzie zapewne wydzielała nieciekawe zapachy, bardzo drogie masy epoksydowe dostepne w marketach budowlanych po 400 zł za wiaderko 5 litr ów chyba też z uwagi na koszty zabezpieczenia (taras ma ok 30 m2), a wiaderko starcza chyba na jakieś 5 m2....co moglibyście polecić? MOże ktoś ma jakieś podobne doświadczenia w takim temacie? Bardzo proszę o pomoc, idzie zima a taras aż się prosi o wykończenie.... Z góry duże dzieki! Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts