nowy1234 12.09.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 witam, bede robil prawdopodobnie pompe ciepla, ale nie mam za bardzo miejsca na kotlownie.Jak duze pomieszczenie powinno byc zeby cala pompa plus osprzet weszla bez problemu? Moglibyscie pokazac zdejcia z waszych rozwiazan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sledz98 13.09.2010 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Zdjęcie wyślę troszkę później (jak zrobię ) U mnie mieści się wszystko gdzieś na 1,5m2 PC + zbiornik 500 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik2002 14.09.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 PC na 1,5m2 ?? nieźle. Mam niedużą kotłownię 8m2. Wstawię PC + zasobnik i zostanie miejsce ledwie na szafę, umywalkę i awaryjną pralkę. Chciałbym mieć większą kotłownię ale jest jaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.09.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nie przesadzaj krolik2002. U mnie na 5m2 zmieściła się pompa+dwa zasobniki po 120l+ cały osprzęt+uzdatniacz wody+pralka+suszarka+zlew+kosz na pranie i jeszcze zostało ze 2,5m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 15.09.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Oprocz miejsca na samo urzadzenie (pompe) pownno pozostac "troszke" na osprzet i ewentualny serwis. Ja mam pompe odsunieta od sciany (mowie o tylnej czesci PCi) o jakiej 0,6m i tam sa rurki, zbiorniki wyrownawcze, zawory, podlaczenie elektryczne etc. i oczywiscie troche miejsca zeby siegnac do kazdego z zamocowanych tam elementow.Moje pomieszczenie gospodarcze ma powierzchnie ok. 5,7m2 ale jest tam dodatkowo przejscie do garazu, zbiornik do hydroforu, centrala wentylacyjna z rurami a drzwi od garazu otwieraja sie do srodka pomieszcenia (wewnetrzne juz na hall), wymiary to ok. 3m x 1,9 m. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts