hojnorek 13.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam, W zeszłym roku ociepliłem z zewnątrz budynek. Ściany silka, na to 20cm rockwoola na kleju + kołkowanie, na to siatka wtapiana w klej. Teraz chciałem robić strukturę. Jeden z potencjalnych wykonawców zwrócił uwagę na pęknięcia które pojawiły się w tym roku na kleju i zasugerował że było dane za dużo kleju i teraz trzeba jeszcze raz dać siatkę i klej, bo w przeciwnym przypadku będzie dalej pękać i sama struktura też popęka. Siatka była na pewno położona. Kładziona była pionowymi pasami z odpowiednim marginesem. Kleju miejscami faktycznie mogło być nawet z 5mm nad siatkę.Gość ma rację czy chce mnie naciągnąć na dodatkowe koszta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.09.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 14.09.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Siatka była na pewno położona. Kładziona była pionowymi pasami z odpowiednim marginesem. Co to znaczy? Odstęp między siatkami, czy zakład siatki na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 15.09.2010 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 zakład siatki na siebie na szerokość czarnego paska który był namalowany na siatce. był dziś wykonawca. powidział że woli poprawić niż żebym mu obciął z innej roboty czyli rokuje dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts