Jarek EM08 13.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dziś i jutro prowadzone są prace mające na celu wdrożenie nowej odsłony Grup Budujących. Z góry przepraszamy za niedogodności w zakresie możliwych chwilowych przerw związanych z uzupełnianiem postów w Grupach... Nasze prace skończymy tak szybko jak będzie to możliwe, aby użytkownicy znów mogli bez przeszkód korzystać z Forum. Pozdrawiamy Redakcja muratordom.pl Kolejny niezły pomysł na forum zrealizowany do d#$y... Po pierwsze: prawie żaden z założycieli grupy nie ma pojęcia, że powinien coś zrobić! Po drugie: co z założycielami grup, którzy przestali bywać na forum, a grupa dalej żyje swoim życiem...? :-( :-( :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 I co ze stopkami w których były odsyłacze do dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 19.09.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Dlaczego , po subskrypcji grupy budujacej, po otzrymaniu maila o nowym wpisie odsyłany jestem zawsze do 1 strony, zamiast do aktualnego wpisu???NIe ma także mozliwości odpowiedzenia z cytatem!!! Tylko jest jakaś bezużyteczna bzdura do podkablowywania "zgłoś do moderacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 20.09.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Ja dołożę swoje 3 grosze zgrozy. W grupie "Wiosna 2010- zaczynamy", nie wiem jak w innych grupach, praktycznie 85% narzędzi nie działa. Brakuje:1. powiadomień mailingowych, pomimo subskrybowania tematu2. możliwości cytowania wypowiedzi współuczestników3. nie ma stopek4. nie ma dzienników budowy Reasumując mamy stan surowy otwarty, a dyskusja wylatuje przez otwory okienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Lato 2010 - nie istniało wczoraj. Gratulacje!!! Ciekawe po co rozwalacie coś co było OK. Forum, leży i kwiczy a wszyscy mają to gdzieś, bo chcieli NK zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 I czy da się jakoś zrobić, aby w subskrybowanych tematach mieć możliwość przeglądania również obserwowanych grup budujących? Bo było i ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 19.10.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Nie wiem jak bylo, ale czy mozna przeszukac grupe tak jak sie przeszukuje temat? Bo nie znajduje takiej mozliwosci, ale moze ja gamon jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 25.10.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, na większość z wyżej wymienionych tematów odpowiedź padła w wątku: ZGŁOSZONE PROBLEMY do rozwiązania / naprawy Prosze o sprawdzenie wdrożonych funkcjonalności i sygnał czy działa poprawnie. Pozdrawiamredakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts