zenewos 13.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Przymierzam się do zamówienia szafy do wiatrołapu i poszukuję lustra, które wygląda jak by było w ciapki. W bloku miałam taką szafę z zielonym lustrem i dalej muszę takie mieć. Nie widać na nim żadnych smug ani kurzu, a i człowiek nie dostrzega swoich mankamentów. Stolarz mówił, że mieli takie w Komandorze, ale na ich stronie nie ma. Ktoś nam powiedział, że już tego nie produkują, bo nie było wielkiego zainteresowania. Może ktoś mi podpowie gdzie się za tym rozejrzeć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nie widać na nim żadnych smug ani kurzu, a i człowiek nie dostrzega swoich mankamentów. o! to ja tez takie chce :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts