jolanta_75 18.09.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) No i już zadecydowałam i zamówiłam drzwi w sklepie internetowym ***.pl zobaczymy czy było warto dam znać jak dostanę już drzwi. Edytowane 22 Września 2012 przez joliska reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Invado 18.09.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) Na jakie drzwi się zdecydowałaś? I jaki jest czas oczekiwania? No i już zadecydowałam i zamówiłam drzwi w sklepie internetowym ***.pl zobaczymy czy było warto dam znać jak dostanę już drzwi. Edytowane 22 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robespierre 18.09.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 (edytowane) No i już zadecydowałam i zamówiłam drzwi w sklepie internetowym ***.pl zobaczymy czy było warto dam znać jak dostanę już drzwi. No to teraz czekamy ile będzie pomylonych kierunków, źle dobranych rozmiarów ościeżnic, itp... Edytowane 22 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 18.09.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No i już zadecydowałam i zamówiłam drzwi w sklepie internetowym pan**rket.pl zobaczymy czy było warto dam znać jak dostanę już drzwi. Dla mnie wszystkie posty tej osoby to ściema całkowita i nieudolna próba reklamy jakiegoś sklepu internetowego. Za tydzień zobaczymy post, że drzwi zamontowali za darmo, nakarmili kota, posprzątali mieszkanie a zamawiającej zrobili dobrze (cokolwiek ktoś przez to rozumie ) w ramach promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.09.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Niestety,ja też mam podobne wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 19.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Witam Panowie takich osób na forum jest wiele ale tylko nielicznie się do tego uczciwie przyznają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta_75 25.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Na jakie drzwi się zdecydowałaś? I jaki jest czas oczekiwania? Postawiłam na drzwi VASCO BRAGA 4. Czas oczekiwania na drzwi to ponoć do 4tygodni, ale Pani napisała mi, że jak będą szybciej to da znać. Jednak wątpię w to aby były szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.09.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Postawiłam na drzwi VASCO BRAGA 4. Czas oczekiwania na drzwi to ponoć do 4tygodni, ale Pani napisała mi, że jak będą szybciej to da znać. Jednak wątpię w to aby były szybko Zdaje sie że czegos zapomniałaś dodać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emagik 23.07.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 szukam tanich drzwi w okolicach Poznania, proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.07.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Castorama ul. Górecka 30A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.07.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Najszybciej drzwi można kupić w hurtowni która dystrybuuje produkty do mniejszych sklepów. Oni zazwyczaj mają coś na stanie. Inna opcja szybkich zakupów (od ręki) to markety.Reszta niech sobie reklamuje cośta skądśtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts