tatridung 28.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam, Dzięki bcadriana że mnie tu przywiodłaś !!! Ja własnie złożyłam dokumenty do urzędu teraz pozostało mi tylko czekać . Jeżeli chodzi o zmiany to my trochę namieszaliśmy na dole. Zrezygnowaliśmy z gabinetu i tam zrobimy łazienkę z wydzielona kotłownią, a gabinet trochę zmniejszyliśmy na koszt większej kuchni (przesuneliśmy ścianę nośną o 60 cm w stronę byłego gabinetu). Też zrezygnowaliśmy z dużych okien w salonie i zostawiamy jedne przesówne no i oczywiście zrobiliśmy duzo większy przedsionek bo przyznam szczerze, że jak dla mnie to była najwększa wada projektu . A no i zmieniliśmy strop na monolityczny Mam pytanie czy zrezygnowaliście z jakiś okien na poddaszu?? Nie jest tam ich ciut za dużo?? Pozdrawiam seredecznie!! Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.02.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki już pędzę!! A w jakim województwie budujecie?? Dobrze Wam !!! Pozdrawiam, Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 03.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Hej,Dostałam własnie wycenę SSO to 60 tyś (sama robocizna oczywiście) czy to dużo, srednio a może mało?? Budować będziemy w mazowieckim. Jak to u Was wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powiedz 09.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam!! Ja właśnie staram się o pozowolenie na budowę TK8GL2 i mam do Was pytanie, czy zmieniliście coś w swoim projekcie?? Jakieś sugestie?? Będę wdzięczna za info!! Witam, dokonałam wielu zmian, ale o szczegóły proszę o kontakt na maila: [email protected] Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powiedz 09.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam,jeśli chodzi o sso to ceny u nas (kujawsko-pomorskie) kształtują się tak: murarz 25 000 zł, ekipa od dachu 20 000 zł. Ludzie sprawdzeni, pewni.Mam już wszystkie pozwolenia, czekamy na pogodę.Wprowadziłam trochę zmian, np. wyrzuciłam ścianę nośną w salonie, schody zamieniłam na drewniane, powiększyłam garaż i tam jest kotłownia, nad garażem pralnia, suszarnia, garderoba. Tak ogólnie dom ma 20 m długości i 8 m szerokości. Zainteresowanym zmianami mogę przesłać na maila rzuty z projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Conrados 09.03.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam wszystkich, jednak zdecydowalismy sie na projekt indywidualny, w klimatach tk8gl2 jednak z duuuużą iloscioa swoich udogodnien, zostala dodana loggia, zupelnie gdzie indziej umieszczona kotlownia, (powiekszony garaz i w zdluz dodana kotlownia), a w miejsce kotlowni garderoba oraz przejscie do garazu, generalnie induwidualny dal naprawde duzo swobody w zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcadriana 14.03.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 WitamCieszę się że pomoglamJa mam już wylane ławy fudamentowe i teraz mamy przerwe technologicznąCo do cen to nie jestem w stanie odpowiedziećU nas buduje jedna firma do stanu deweloperskiego za 305 tysięcy( zależy nam na czasie bo co miesiąc płacę 1600 zł za wynajem mieszkania!!!)Dom zgodnie z umową ma byc oddany do użytku w 4 miesiące od wytyczenia budynku, czyli w lipcu już się wprowadzamy:lol2:jeśli chodzi o okna dachowe to również z części zrezygnowalismy, zwłaszcza ze one są olbrzymie 140/78 więc na pewno doswietlą powierzchnieTrzymam kciukiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bcadriana 30.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Skończony!!!Równiutkie 4 miesiące stan deweloperskiUdało się skończyć zgodnie z planemTeraz zaczynam pogoń za kaflami, panelami i białym montażem................budowa przy tym to naprawdę mały problem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 31.07.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wrzuciłbyś (Wrzuciłabyś ) fotki?? My jesteśmy na etapie hydraulika, ale wykonawca kazł mi czekać z ociepleniem około dwóch miesięcy , Wy już macie ocieplony?? Jak z wilgotnością w budynku?? Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 31.07.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wrzuciłbyś (Wrzuciłabyś ) fotki?? Juz doczytałam Wrzuciłabyś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 02.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja już wybudowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts