MarekPyszniak 14.09.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Projektowanie architektoniczne: domy jednorodzinne, szeregowe, modernizacje, aneksy, adaptacje. Posiadam w dorobku realizacje domów jednorodzinnych, szeregowce. Możliwe jest również wykonanie projektu architektonicznego - adaptacji projektu typowego. Projektuję uwzględniając zasady chińskiej sztuki aranżacji wnętrz i przestrzeni Feng Shui. Wykonuję również aranżacje wnętrz według Feng Shui. Projektując uwzględniam intuicyjną szkołę Feng Shui, szkołę form oraz szkoły kompasu [osiem domów i latająca gwiazda]. Zapraszam do kontaktu, omówienie warunków ewentualnego projektu i podstawowe rozeznanie w mojej ofercie jest zupełnie bezpłatne: mgr inż. arch. Marek PyszniakWrocław, tel. 71 3252431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Warszawa 16.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, Jeśli wykonujecie Państwo ciekawe i wyjątkowe wykończenia oraz projekty wnętrz zapraszam do współpracy. Jestem przedstawicielem włoskiej fabryki gresów Fondovalle, produkującej wysokiej klasy gresy do zastosowania wewnątrz jak i na zewnątrz budynków, charakteryzujących się dużą wytrzymałością. Zapraszam na mój post FONDOVALLE - oryginalne i piękne gresy z Włoch (strona fabryki w przebudowie przed targami w Bolonii) na której znajdziecie Państwo kilka zdjęć i informacji o najciekawszych pozycjach. W razie zainteresowania proszę o kontakt 504-264-741, lub tutaj na prywatnym forum. PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts