Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meblik seria Dakar - dodatki

rataj75

Recommended Posts

zakupiłam synkowi mebelki bellamy hubi orzech, jednak chciałabym urzadzić mu pokój na wzór Meblika seria Dakar. Poszukuję dodatków, które są na zdjęciu, ale najbardziej zależy mi na oświetleniu. Pisałam do Meblika w sprawie narzuty i dywanku, wiec pewnie coś mi odpowiedzą, ponieważ mają to w ofercie na swojej stronie. Nie posiadają jednak oświetlenia. Może ktoś spotkał się z taka lampa lub widział coś podobnego ? A może jakieś inne propozycje ?

http://www.eplakaty.pl/produkt/World-Map-Vintage-Style---plakat, wlasciwie nie jest to tapeta tylko plakat.

trzy sciany mam pomalowane na bezowo farba dekoral faschion harmonia, a ta na ktorej beda meble jest czerwona( zyczenie syna).

na bezowej scianie na wprost mebli bedzie namalowany samochod, poprawiony farba fluoroscencyjna zeby swiecil w nocy.

ma tylko problem z zaslonkami,nie znalazlam zadnych ciekawych.

zastanawiam sie tez nad roletami drewnianymi z ikei zamiast zaslon.

a Wy jak dekorujecie okno???

mam tez problem z wyborem dywanu, a Wy???

Ja bym z dywanem nie szalała. Dojdą zabawki i inne pierdoły i zrobi się "mocno kolorowo" dlatego ja planuję raczej gładki dywan. Kolor wybiorę jak już zecyduję się na odcień ścian. Mam narzutę meblika Dakar, na ścianie będzie namalowany lub naklejony quad w kolorze brązowym. POnieważ okna są dachowe, myślę, że dam jakieś głądkie roletki...

tez chyba wybiore rolety ,zeby nie bylo za bardzo przeładowanie.

na dywany patrzę gładnie, ale w wiekszości sa do kupienia shaggy, a na nich trudno się bawić samochodami.

podjade w niedziele do ikei, może tam znajde coś ciekawego.

fajny pomysł z quadem, szkoda ze moja ''malarka'' ma ograniczone zdolności do malowania i godzi sie tylko na cos prostego.