rataj75 14.09.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 zakupiłam synkowi mebelki bellamy hubi orzech, jednak chciałabym urzadzić mu pokój na wzór Meblika seria Dakar. Poszukuję dodatków, które są na zdjęciu, ale najbardziej zależy mi na oświetleniu. Pisałam do Meblika w sprawie narzuty i dywanku, wiec pewnie coś mi odpowiedzą, ponieważ mają to w ofercie na swojej stronie. Nie posiadają jednak oświetlenia. Może ktoś spotkał się z taka lampa lub widział coś podobnego ? A może jakieś inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.09.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Narzutę i dywanik kupisz bez problemu w mebliku.A lampa?Mnie też interesuje-u mojego syna będzie pokój "quadowy" z tymi meblami właśnie i z fotopapetą ze zdjęciem mojego dziecka na quadzie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 15.09.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ale u mnie nie ma Meblika, poszukuję może jakiegoś sklepu internetowego.... Gdybyś znalazła jakieś pasujące oświetlenie będę wdzięczna za informację. Ja swojemu Igorkowi mam zamiar zakupić taką dużą naklejke na ściane z motocyklistą i motorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasia1311 15.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 też własnie szukam takiej lampy, narazie bez skutku...mój syn na jednej scianie bedzie miał naszkicowany brazowa farba motyw samochodu z wiekszej komody dakar,a na drugiej mape w tylu vintage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 też własnie szukam takiej lampy, narazie bez skutku... mój syn na jednej scianie bedzie miał naszkicowany brazowa farba motyw samochodu z wiekszej komody dakar, a na drugiej mape w tylu vintage Fajny pomysł :)Tapetę planujesz zakupić gotową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 16.09.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 super pomysł z tą mapą, czy masz jakąś "na oku" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasia1311 16.09.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 mape zakupilam w galerii flash( z przesylka 39,90), nakleje klejem do tapet bezposrednio na sciane.szukalam takiej z planem rajdu dakar ale jest nie do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 (edytowane) Kasiu wrzuć proszę linka do tej tapety .Jaki kolor ścian planujesz w pokoju? Edytowane 17 Września 2010 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasia1311 17.09.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 http://www.eplakaty.pl/produkt/World-Map-Vintage-Style---plakat, wlasciwie nie jest to tapeta tylko plakat.trzy sciany mam pomalowane na bezowo farba dekoral faschion harmonia, a ta na ktorej beda meble jest czerwona( zyczenie syna).na bezowej scianie na wprost mebli bedzie namalowany samochod, poprawiony farba fluoroscencyjna zeby swiecil w nocy.ma tylko problem z zaslonkami,nie znalazlam zadnych ciekawych.zastanawiam sie tez nad roletami drewnianymi z ikei zamiast zaslon.a Wy jak dekorujecie okno??? mam tez problem z wyborem dywanu, a Wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 17.09.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ja bym z dywanem nie szalała. Dojdą zabawki i inne pierdoły i zrobi się "mocno kolorowo" dlatego ja planuję raczej gładki dywan. Kolor wybiorę jak już zecyduję się na odcień ścian. Mam narzutę meblika Dakar, na ścianie będzie namalowany lub naklejony quad w kolorze brązowym. POnieważ okna są dachowe, myślę, że dam jakieś głądkie roletki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasia1311 17.09.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 tez chyba wybiore rolety ,zeby nie bylo za bardzo przeładowanie.na dywany patrzę gładnie, ale w wiekszości sa do kupienia shaggy, a na nich trudno się bawić samochodami.podjade w niedziele do ikei, może tam znajde coś ciekawego.fajny pomysł z quadem, szkoda ze moja ''malarka'' ma ograniczone zdolności do malowania i godzi sie tylko na cos prostego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.09.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 My też nie chcieliśmy wzorzystego dywanu u dzieci, shaggy też odpadały, dlatego wybraliśmy jednolitą wkładzinę dywanową i daliśmy ją obszyć. Taniej, a wykładzina lepsza gatunkowo niż dywaniki dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 18.09.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 rozważam zakup takiego http://www.mebledladziecka.pl/Diamond_dywan_pomarancz_120x_180_cm_Aks_7654-2592.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.09.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Kasiu! świetny ten plakat-moim zdaniem dla starszego dziecka pasuje idealnie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts