nicol21 29.09.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 wg mnie pierwsze rozwiazanie Venus_m jest bardo pomyslowe i eleganckie. Otworzenie sekcji z biurkiem zabiera nastroj sypialni.... a jednak zawsze jakies papiery zostana na biurku, a to komputer a to segregatory etc... ja bym zamknela, ewentualnie zastanowila sie zeby jedno z luster zamienic na cos co jest np skosnym lusterm i drzewem pasujacym do lozka i jakiejs szafki przy lozku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 nicol21, z tego co wiem, ta zabudowa ma być zamknięta drzwiami przesuwnymi. Ja z kolei nie dawałabym na drzwiach lustra tylko dwie przesuwne części zrobiła w lacobelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts