bartosz11 15.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamBudowa trwa, nie wiem czy budowlańcy nie przegapili instalację dystrybucji gorącego powietrza, czy da się ją jeszcze położyć. Ściany stoją, strop wylany, kominy wyciągnięte - czy nie jest już za późno? PozdroBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 15.09.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nigdy nie jest za późno, najwyżej będzie więcej roboty Przebijasz strop pod rurę do kominka,a na poddaszu rozprowadzasz rury i po sprawie. Ja na twoim etapie zacząłem robić DGP i zrobiłem. Jak nie masz docieplonego poddasza jeszcze to nie jest za późno powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Nie jest za późno. Tak jak napisał poprzednik, bez problemu ekipa w 5 minut przebije się przez strop. Na tym etapie kanały można poprowadzić po poddaszu albo pod sufitem i zakryć je sufitem podwieszanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 21.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 kanały można poprowadzić po poddaszu albo pod sufitem i zakryć je sufitem podwieszanym. Wygodniej jest poprowadzić kanały pod sufitem i zakryć je karton-gipsem, bo na piętrze nie daje się tak grubych wylewek, aby te kanały dało się w nich schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts