alladyn71 15.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam, Potrzebuję kupić mały arkusz blachy nierdzewnej 115cm x 9cm. Czy ktoś z Państwa wie może gdzie coś takiego znajdę? (najlepiej w necie:rolleyes:) W dużych sklepach internetowych sprzedają tylko wielkie arkusze a mi chodzi o mały kawałeczek To mam być dekoracja w łazience, więc chodzi mi o taką blachę szczotkowaną (?) jakie można spotkać na lodówkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 16.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Z racji wymiarów wszyscy Ci powiedzą że mogą to uciąć z pełnego arkusza. Możesz go sobie zamówić na laserze albo dowiedz się w hurtowniach czy są w stanie Ci go odciąć. Jest to o tyle uciążliwe, że maksymalnie za taki kawałek powinnaś zapłacić koło 20 PLN (waga 0.812 kg jeśli z blachy #1) a minimalne zamówienia są w okolicach 100 PLN. Możesz też poprosić kogoś by dołączył to do jakiegoś swojego zamówienia i wtedy powinnaś zapłacić tyle ile potrzeba. Blachę można już kupić w satynie (szczotkowaną) więc to nie będzie problem. Z okolic jakiego miasta chcesz to mieć? Przy Warszawie mogę Ci dać kilka namiarów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 17.09.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedz:) A okolice to Wrocław, więc trochę dalekoMoże ma ktoś namiary na wrocław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts