atika 15.09.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) Mam pytanie. Dom parterowy z Ytongu - na to stropo-dach - wiązary w syst. Mitek - Wiązary Burkietowicz.Czy y musi być wylany wieniec ?? czy może lepiej będzie ze względu na mostki termiczne, itp zastosować jakieś "kształtki" Ytong ??Chcę się upewnić bo mój projektant z wiązarami miał mało wspólnego a ja nie chce popełnić błędu i czegoś przeoczyć. Pomóżcie. Edytowane 15 Września 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.09.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wieniec musi być.Można zastosować takie kształtki;http://sklep.xella.pl/sklep.php?md=products&id_c=2_7_15_49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 17.09.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Wieniec obowiązkowo!!! To on spina budynek jak gumka w majtkach babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts