gabriela 18.06.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 George, Twoj domek jest piekny, chyby zdecyduje sie na zielony dach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.06.2004 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 George - dzięki serdeczne no właśnie. muszę to, powiedzieć. masz domek wprost śliczny (np. ta zieleń dachu i cokołu) i.... bardzo fajne rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 18.06.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 gabriela, czupurku - wielkie dzięki, bardzo miło mi słyszeć, że mój domek się Wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 czupurki.....a wy juz mieszkacie??? czy ja cos przegapiłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska - tak jak w privie - jeszcze nie, ale mam nadzieję, że wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Czupurku, Gdzie kupowaliście kibelki na stelażach i za ile (wszystko)? Ostatnio kolega mi powiedział, że za komplet (kibelek, stelaż, spłuczka, deska) zapłacił 1,5tys. Czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 stelaż - nomi cena z marca 399,00miska (kolo) - castorama - 298,00deska - castorama - 109,00przycisk do spłukiwania - nomi - 109,00więc wyszło 915,00 zł, nawet jakby dodać te 15% vat to, razem 1.052 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.06.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Acha.. Nomi, castorama - pewnie najtaniej? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.06.2004 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 tak było najtaniej. nomi - castorama ceny porównywalne. w nomi pasowała nam cena stelażu i jego wygląd, wymiar. w prywatnych stelaże kosztowały nawet 1,5-2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.06.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 czerwiec 2004a oto, początek prac nad tarasemhttp://foto.onet.pl/upload/23/92/_284217_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/36/9/_284221_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witaj! Gratuluje pięknego domu i ciekawych rozwiązań SUUUUPER ! Podoba mi się fotka TEST WANNY - chyba też tak spróbuje Pozdrawiam słonecznie , buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czupurku, drzwi na taras masz przesuwane?Pięknie sie będzie przenikać oranżeria z tarasem. Super pomysł!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Tola - tak przesuwane i z oranżerii i z saloniku, z tym że ten fragment tarasiku z oranżerii to, raczej ciąg komunikacyjny (żeby łatwiej przejść do kotłowni) bo, ma cosik 1,2m szerokości i raczej stoliczków nie będzie. Osowa - test jak czytałaś był tylko w pojedynkę niestety. jeszcze jakiś czas nie odkręcę w wanience wody bo, nie mam baterii, a ta co mi się podoba to, kosztuje 1,4k a co do pomysłów - to narazie elementy budowlane, jak mi pójdzie z wykończeniem nie wiem, bo mało we mnie artysty. za to, twoje dzieła trudno nie skomentować inaczej jak tylko - piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.07.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Super domek , trzymaj tak dalej, i życzę, abyś czym prędzej zamieszkała już w tym cudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.07.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Boże jak Ty już jesteś daleko. Oranżeria, luksferki, sufity się robią, taras gotowy - lada dzień PRZEPROWADZKA. A oranżeria - cudo - usiąść z książeczką i czytać przy zachodzie słońca. Oj, mi jeszcze trochę zostało. Piękny domek i piękny dziennik (zdjęcia również). Człowiek czytając rośnie na duchu i nabiera sił na spotkanie z "fachowcami". Czasami ogarnia już zwątpienie, że problem, który nas dotyczy jest jedyny i nie do rozwiązania. Nic mylnego, wystarczy poczytać doświadczenia innych na forum i od razu zmienia się punkt widzenia. My tu wydajemy nasze pieniądze i ma być tak jak my chcemy, i koniec. Jeszcze raz przyłączem się do pochwał i gratulacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 17.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dziennik przesympatyczny, zaglądam tu od dość dawna - czas na wpis. Jak to miło pooglądać czyjeś wykańczanie (domu oczywiście). Fajnie masz, że jesteś juz tak daleko i jednocześnie blisko końca. Przede mną jeszcze wiele pracy i masa straconych nerwów. Ale po lekturach Twojego i innych dzienników na forum wiem że damy radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.08.2004 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 tak, tak. niestety ostatnio to, fajnie tylko na ekranie. ale mnie też z rozmaitych dołów w które wpadam, podnosi lektura forum. muszę przyznać, ze choć jeszcze nie użytkuję, ale ostatnio często bywam w tej mojej oranżerii. i niestety na lato i upały to, do przebywania się ona zupełnie nie nadaje chyba, że potraktujemy ją jako saunę. gorąc tam panuje niesamowity. i jeszcze jeden problem - owady. wlatują chmarami i koczują na oknach połaciowych dachu oranżerii. a następnego dnia mam na podłodze mnóstwo trupów owadzich. brrr... chyba będzie z tym mały problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 17.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 owady. wlatują chmarami i koczują na oknach połaciowych dachu oranżerii. a następnego dnia mam na podłodze mnóstwo trupów owadzich. brrr... chyba będzie z tym mały problem Proponuję gniazdko odkurzacza centralnego w pobliżu. Zamykasz okno - potem kilka minut szermierki z rurą w ręku - wyłapujesz towarzystwo w locie i masz problem porannej trupiarni rozwiązany :D:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.01.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 oj długo tu nic nie wklejałam, ale nie było co. dopiero teraz wzięłam się za ocieplanie i resztę większych prac. uwaga... poniżej to...... moje świeżo wstawione grudzień 2004 - drzwi zewnętrze - fotografowane w pewnym oddaleniu żeby nie wywołać szoku oglądających http://foto.onet.pl/upload/1/35/_400439_n.jpg cóż... trochę jakby to, powiedzieć przerosły (w każdym tego słowa znaczeniu) nasze oczekiwania. podsumowując - z tą wizją architekt nieco przesadził. ale cóż, zapłacone, wstawione i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.01.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Czupurek jakie one mają wymiary?? Moje wydawały mi się ogromne a mam 1,2x2,7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts