Rybenka1719507382 16.09.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, Ile czasu zajęło Wam wykonanie projektu indywidualnego domu jednorodzinnego? A konkretnie interesuje mnie, ile czasu zajęło waszym architektom wykonanie poszczególnych etapów projektu domu - rzuty, elewacje, wizualizacje, poprawki itp. Podpisaliśmy umowę z pewnym architektem. Pokazaliśmy konkretnie zdjęcia domu, który nam się podoba, i co chcielibyśmy w nim zmienić. Narysowaliśmy tez rozkład pomieszczeń, który by nam odpowiadał. Minęło już sporo tygodni i zero efektów - do tej pory nic nam jeszcze nie przedstawil, a na początku miały być wykonane rzuty pomieszczeń. Obecnie projektant twierdzi, ze potrzebuje więcej czasu. Zastanawiamy się, czy architekt nas olewa, czy sumiennie pracuje i po prostu tyle to trwa... a ja jestem zwyczajnie niecierpliwa.Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i podpowiedzi:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 11.12.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Czytałem niedawno wywiad jednego z bardziej znanych śląskich architektów o budowaniu własnego domu. Przyznał że projekt zrobił w weekend, bo w poniedziałek miał złożyć dokumenty w urzędzie.Obecnie w dobie komputerów i błogosławionego "ctrl+c" i "ctrl+v" jest to szybki proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts