ANSE72 17.09.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 wbij do mnie na skype ronsia72 a poprawię Humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 17.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 (edytowane) u nas fronty z ikea - anstrakt bialy i nexus sredniobrazowy http://www.ikea.com/PIAimages/0101150_PE244991_S3.JPGhttp://www.ikea.com/PIAimages/0101159_PE245000_S3.JPGplytka podlogowa najprawdopodobniej nord ceram magic goldbeige http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Fplytki_gresowe%2FMars_goldbeige.JPG acz maz upiera sie na Halcon - ale one cieplejszy odcien maja http://sklep.max-fliz.com.pl/image.php?main=Produkty%2Fplytki_gresowe%2FNoranda_crema.JPGtu na zdjeciach widze ze obie ciemniejsze niz w rzeczywistoscino i wlasnie zupelnie nie wiem co na sciane - najlatwiej byloby mleczne lacobel, bo plytki nie dopasujea blat chyba bedzie taki:http://www.belmeb.pl/upload/produkt_min3/957_1.jpgalbohttp://www.belmeb.pl/upload/produkt_min3/918_1.jpghttp://www.belmeb.pl/upload/produkt_min3/3424_1.jpg Edytowane 18 Września 2010 przez muszelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Płytki moga być białe Ja mam duże, białe, błyszczące. Niektórzy pytali czy to szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 17.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Płytki moga być białe Ja mam duże, białe, błyszczące. Niektórzy pytali czy to szkło. Mam to samo. I mnie też pytali Polecam białe duze polerowane płytki właśnie na scianę między szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 18.09.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 a jakie plytki macie - bo szukam i szukam i nie moge sie zdecdowac zupelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Muszelku, zrób białe z połyskiem - będzie neutralnie, ale bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Biale z Porcelanosy, nie pamiętam nazwy, pewnie Blanco mają ok. 99 cm na 33cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 OMG! Błagam, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 18.09.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 fototapeta bardzo ładna JagaR ale do mojej małej kuchni to chyba będzie trochę za kolorowo. A spożywcze to mam już kolory mebli (wanilia i ciemna czekolada.... pomimo, że ciast nie piekę ) Zdecydowałam, że poeksperymentuję i sama zrobię zdjęcie, z którego będzie fototapeta. Fajne są ziarna kawy ale te które można znaleźć na necie to nie bardzo mi się podobają bo ja chciałabym kilka ziaren, tak jakby ich ktoś rozsypał. Większe skupisko kawki będze przy palnikach 9bo tam najczęście szkło będzie zajafdane np. pryskającym olejem) a dalej coraz mniej. Zdjęcie zrobie z głębią co optycznie powiększy kuchnię (znaczy zierenka kawy będą na zdjęciu na pierwszym planie a nastepne na drugim i trzeci przymglony. Da to odczucie głebi). Rozważam również możliwość lekkich i półprzezroczystych (może czcionka wodna) napisów pomiędzy ziarnami "caffe latte", itp. Podobne można znaleźć na necie ale na każdej prezentowanej fototapecie są one za ciasno ułożone. Jak zrobię to wam pokażę jak to wygląda. Efektem powinna być delikatna i nie upstrzona fototapeta..... zobaczymy jak mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 18.09.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 brzmi zachecajaco - tylko czy dasz rade zrobic takie zdjecie, ktore potem da sie przyciac na fragment taki cienki a dlugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 20.09.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 spoko, dam radę, fotografia to moje hobby no to fototapetę miałabym już z głowy tylko pozostaje nadal drugi problem, jakiego koloru ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.09.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.09.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 tez bym poszla w biale,fototapeta takze biale tlo bez napisow pomiedzy ziarnami kawynatomiast pamietaj,ze najwazniejsze jest to,zebys Ty sie dobrze czula w tej kuchni niezaleznie od tego co tutaj piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 21.09.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No wiem, ale Wasze rady są bardzo cenne. Zawsze najlepsza jest "burza mózgów". Dziś wszedł z robotą tynkarz i montuje mi sufit podwieszany z oświetleniem punktowym na części kuchni (tylko nad szafkami). Mimo, że jest dopiero szkielet to juz wygląda to super Niestety będę musiała zmienić usytuowanie kontaktów elektrycznych i włącznika światła, ale mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 22.09.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Sylwia - moja szwagierka ma takie kolory mebli kuchennych. Na 2 ścianach gdzie są meble to ściany ma w kolorze białym. Pozostałe 2 ściany (jedna jest z oknami, druga z wejściem do salonu) są w kolorze limonkowym. Ogólnie kuchnia jest w stylu nowoczesnym i to połączenie kolorów u niej świetnie wygląda. I też ma sufit podwieszany z oświetleniem punktowym tylko nad szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 25.09.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 WOOOW, a masz może zdjęcie tej kuchni jak wygląda ta limonkowa ściana? Proszę wstaw je jeśli możesz. DziękiA jakiego koloru ma podłogę i z jakich płytek czy desek oraz co ma pomiędzy szafkami w kuchni(szkło czy płytki a jak płytki to jakie i jakiego koloru)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 26.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam. My również zdecydowaliśmy się na kuchnie w kolorze fronty beż połysk, korpus i blaty wenge. Mam ten sam problem, jakie płytki na podłogę i ścianę?Tu mniej więcej projekt.http://img830.imageshack.us/img830/5525/88332226.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 27.09.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) wesolutka85 - ja zamiast płytek na ścianie montuję szklo i fototapetę. Dekoratorka wnętrz poradziła mi, żebym kupiła fototapetę np. z kwiatami maku i pomalowala ścianę (która u mnie będzie niezagospodarowana) w kolorze maków. Nie wiem jak to będzie wyglądało ale może będzie ciekawie. Drugi jej pomysł to fototapeta z elementami zielonymi (np. trawka) i w tym samym kolorze ścianę. Jeszcze nie wiem na którą opcję się zdecyduję i czy w ogóle zastosuję to rozwiązanie. Płytki na podłodze będę miała w kolorze rozbielonej wanilii, gładkie z połyskiem (nie będą się rzucać w oczy), trzy pozostałe ściany (ledwo widoczne) będą białe. W Twoim przypadku też może się sprawdzić rozwiązanie proponowane mi przez dekoratorkę. Jeśli chcesz płytki na ścianę to jest teraz tak duży wybór że spokojnie możesz zakupić jakieś z kolorowymi motywami i w tym samym kolorze pomalować jedną ścianę. Co do płytek na podłodze to nalepsze są gładkie w stonowanym kolorze (jasne) bo wtedy można pobawić się kolorami chociażby na ścianach. Acha........ i rozważ funkcjonalność blatu w tak ciemnym kolorze. Rozmawiałam z kilkoma osobami, którzy wybrali blat wenge i narzekają, że wszystko na nim widać, a najgorsze są zarysowania bo rzucają się w oczy. Moje meble wykonuje stolarz i też mi odradzil taki blat więc wybralam taki jakby marmurkowy, który jest jasny i odcieniem pasuje zarówno do frontów w kolorze delikatnej wanilii jak i do boków wenge. Edytowane 27 Września 2010 przez SylwiaK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.09.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 strasznie "oryginalne" pomysły ma ta pani "dekoratorka" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 29.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 generalnie dekoratorzy czasem maja pomysly... takie, ze po dwoch dniach w takim pomieszczeniu ma sie dosc ale kazdy z nas ma swoj rozum i chyba wie co mu lezy a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts