aguleczka 11.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Ja bym nie szalała z ostrymi kolorami opatrzą sie szybko pomaluj na Jasny beż dulux a na pustej ścianie zawsze coś można powiesić zegar obraz, dodatki mozesz dac kolorowe i szybciej zmienisz z zielonego na czerwony bo ściane jak juz pomalujesz to nie bedziesz za rok przemalowywała Edytowane 11 Października 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 23.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Sylwia.K czekam z niecierpliwością na fotki twojej kuchni. Proszę pochwal się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 23.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja też jednak wybrałam jasny kolor ściany, jak będę miała gotową kuchnię to się pochwalę fotkami (za jakieś 2-3 tyg.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 31.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 sylwia. K arbea pochwalcie się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts