revalidon 16.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam serdecznie... Piszę tutaj, bo ten podział forum na tematy woła o pomste do nieba... Instalacje niby wydzielone, a dla gazu nie ma miejsca...Mam następujacy problem... Wykonywałem ostatnio domową instalację gazową, a więc od szafki do domu, wszystko było robione jak należy, a więc zrobiłem projekt, złozyłem wniosek o pozwolenie na budowę, otrzymałem je, wykonałem instalację, zrobiłem inwentaryzacje geodezyjną, o jednej rzeczy tylko zapomniałęm... Zapomniałęm złozyć w PINB zawiadomienie o rozpoczęciu budowy... No i teraz się zastanawiam... Czy takie zawiadomienie jest mi do czegoś potrzebne..? W gazowni tego nie potrzebują, czy to jest tylko papier dla sztuki... Skądinąd wiem, że dla gazu nie trzeba składać zawiadomienia o zakończeniu budowy... Mógłbym jeszcze złozyć to zawiadomienie i przerobic papiery, ale mam juz inwentaryzację geodezyjną z wczesniejszą datą... Czy ktoś coś może doradzić... Czy coś grozi za brak takiego papieru..? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/148126-zawiadomienie-o-rozpocz%C4%99ciu-budowy-instalacja-gazowa-czy-potrzebne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts