Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kahrs deska trójwarstwowa - opinie, czy polecacie?

masllak

Recommended Posts

Witam mam pytanie czy ma ktoś z Was deskę trójwarstwową w jedenj z firm jest obecnie w promocji :

Kahrs Dąb Como, lak. półmatowy - 119,00zł/m2

Kahrs Dąb Siena, lak. półmatowy - 129,00zł/m2 - w opakowaniach "Oak White One" (produkowane na rynek USA).

Czy macie taką deskę? palnuję ułożyc jako pływająco. Pomieszczenia salon, sypialnia, pokój dziecka

Czy polecacie produkty Kahrs?

• 3 weeks później...
Witam mam pytanie czy ma ktoś z Was deskę trójwarstwową w jedenj z firm jest obecnie w promocji :

Kahrs Dąb Como, lak. półmatowy - 119,00zł/m2

Kahrs Dąb Siena, lak. półmatowy - 129,00zł/m2 - w opakowaniach "Oak White One" (produkowane na rynek USA).

Czy macie taką deskę? palnuję ułożyc jako pływająco. Pomieszczenia salon, sypialnia, pokój dziecka

Czy polecacie produkty Kahrs?

To dobra firma... Ja polecam też wyroby fińskiej firmy KARELIA. Taki dąb, półmat 3 lamele to ok 106 zł brutto.

Pływająca podłoga jest tańsza w ułożeniu, ale ma POGŁOS, którego nie ma deska klejona do podłoża...

Barlinek i Tarkett czyli pieklo i niebo , do piekla nikt nie chce trafic ale wszyscy o nim wiedza, a do nieba wszyscy daza ale nie wiedza jak

Barlinek produkuje w Polsce bo gorzej w Chinach sie nie da...

Barlinek popsuł sobie opinie robiąc niskogatunkowe podłogi trójwarstwowe dla marketów - linie exclusive, professional i life w stosunku do tego badziewia co zalega w marketach budowlanych to niebo i piekło. Te z salonów z gwarancja 30 letnią są nawet nawet - zaś te w marketach z 5 letnia gwarancja... - lepiej nie wspominać

Edytowane przez redlum

Najlepsza podłoga jeśli chodzi o warstwówki to finishparkiet jest trochę droższa ale jej budowa jest tego warta 6 mm warstwa wierzchnia, podkład z twardych gatunków drewna (dąb, jesion) trzeba ja również przykleić; można dostać w internecie w dobrej cenie http://multiprodukt.pl/FINISHPARKIET-k32-0-3-default.html , http://www.finishparkiet.com.pl/cmf/index.php?id=3