e-mól 16.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nie wiem z czego, ale praktyczne i ładne mają być no i jak największe.Z czego, gdzie, za ile?Podpowiecie coś, ślicznie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 30.09.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Zobacz na stronie Libetu katalog produktów, a tam płyty z serii Impressio. Kolor Verno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 30.09.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Nie wiem z czego, ale praktyczne i ładne mają być no i jak największe. Z czego, gdzie, za ile? Podpowiecie coś, ślicznie proszę. Mam duże płyty, które w słońcu wyglądają jak białe. (zdjęcia na mojej stronce obok). W praktyce można dobrać jeszcze jaśniejszy odcień granitu niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 10.10.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 e-mól znlazłaś tego czego szukałaś? Podziel się proszę namiarami. też szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.10.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 podbijam temat!! Prosze o namiry na takie płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozdoby-betonowe21.pl 18.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 WitamJestem w stanie wykonać białe płytki chodnikowe (z białego cementu), Wzór lastriko: taki jak na fotce poniżej: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=26897 Natomiast kolor taki sam jaki mają ozdoby na fotce poniżej; http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=26925 zainteresowanych proszę o kontakt na priv, fotki takich płytek mogę umieścić później. PozdrawiamŁukasz Gałązka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts