cotic 16.09.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam, od dłuższego czasu poszukuje lamp do oświetlenia zewnętrznego. (6 lamp wiszących) Spotkałem się z katalogiem Leds C4 - lampa Persefone Niestety 1 sztuka kosztuje ponad 400zł netto Czy możecie mi coś doradzić? Może ktoś zna producenta lamp kutych pasujących do stylu mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka06 01.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam!!Postaram sie pomóc jeśli pytanie jest nadal aktualne. Moim zdaniem w zastępstwie sprawdzi się ta lampa: http://lampylampy.pl/Toledo_lampa_wiszaca-6675.html no i cenowo jest dużo lepiej.pozdrawiamAnita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henter2 03.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Do tak pięknego domu,ja bym poszukał lampy z witrażu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts