danielon 16.09.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam Drodzy Forumowicze, mam zamiar w najbliższym czasie ocieplić strop (ok 10cm grubości )na strychu wełną mineralną, popsrostu położyć ją luzem na stropie bo nikt tam nie chodzi i tu pytanie 1. jaką grubość powinienem zastosować?? 15cm wystarczy? i jakiej firmy mam taka wełne wybrać? wiadomo, zależałoby mi żeby miała jak najlepsze parametry żeby jak najmniej ciepła przenikało.. pytanie 2 : gdy ocieplałem dom styropianem "machłem się" trochę w obliczeniach i zostało mi styropianu więc czy moge jak coś położyć go na tą wełnę?? za wszelkie informacje bardzo dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 26.09.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 (edytowane) witam, dowiedziałem się dziś ze jest też mata ISOBOOSTER i nie wiem czy warstwa tej maty byłaby lepsza czy zostać przy wełnie?? Edytowane 27 Września 2010 przez danielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freezyear 27.09.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jak nikt po tym nie będzie chodził to połóż Aku-Płytę i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts