Karbonn 23.09.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 OK tak tez zaraz uczynie;) A powiedz mi czy poprawiać mojego fachowca i usunąć tą "zaślepke" z kominie czy dostawić tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 23.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Na razie zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karbonn 23.09.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ok połączyłem już wentylator z ta rura ale jakiejś wielkiej różnicy nie zauważyłem. Kartka papieru utrzymuje sie tak jak wcześniej. A gdybym wprowadził podobna rure do komina od jego najwyższego punktu i wyprowadził ja wybijając dziurę na kratkę w pokoju w którym występuje zawilgocenie czy takie rozwiązanie by mogło zdać egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 23.09.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tutaj trzeba się zastanowić co zrobić, żeby w tym kominie był dobry ciąg.Wtedy można będzie kombinować z kratkami, wentylującymi dodatkowe pomieszczenie lub pomieszczenia.Jak komin ma słaby ciąg kiedy wentyluje jedno pomieszczenie to w ogóle nie będzie miał ciągu, kiedy podepniemy jeszcze jedno.A wydawało się, że zadziała, niestety to była tylko teoria:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karbonn 23.09.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A masz moze jakieś propozycje co do tego co trzeba by zrobic zeby poprawic ciąg? Wiem ze nie widzac calej sytuacji na oczy dciezko jest trafić z diagnoza ale każda podpowiedz jest bardzo pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 24.09.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 karbonn wysłałem wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts