agnie-cha 18.09.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Czy ktoś planuje układać , układa , bądż ma już projekt z tej serii.Proszę o opinie i wrażenia.http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/secret-edeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Śliczne te mozajki, myślicie że to jest cena za metr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.09.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 te szklane to za sztukę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.09.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 To droższe niż DUNIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 18.09.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 U mnie będą Na razie leżą grzecznie w paczkach i czekają na swoje 5 minut. Zamawiałam przez Internet - cena o wiele mniejsza niz w sklepie. U mnie będą tylko białe - na ścianie i na podłodze oraz w pasie przy umywalce dekory A i B. Są śliczne ale szczerze mówiąc nie chciałam ich bo bałam się o ich funkcjonalność. Małżonek jednak zakochał się w nich, niestety. Obiecał, że będzie mył Wywalczyłam jedynie szarą fugę na podłogę i szare płytki pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.09.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 odświeżam , może ktoś już się zdecydował na nie i pochwali się pomysłem lub projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 27.09.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 U mnie też czekają w paczkach, Myślę, że za miesiąc łazienka będzie gotowa to wstawię zdjęcia. Płytki wybierałam chyba pół roku i ciągle zmieniałam decyzję, ale jak zobaczyłam kolekcję Secret Edeno to wiedziałam, że te i tylko te. Oczywiście obawiam się jak z fukcjonalnością / biała podłoga /, ale 2 córeczki rosną i będą pomagać szorować fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifter 21.10.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) To droższe niż DUNIN Tutaj jest kilkanaście elementów z tej kolekcji wraz z cenami: Bianco niestety wszystkie ceny, to ceny za sztukę... Także wychodzi sporo, ale mozaiki w istocie są piękne... Edytowane 21 Października 2010 przez Lifter literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no tak, zobaczyłam oczami wyobraźni mozaikę szklaną Secret Bianco na mojej ścianie. A potem zobaczyłam cenę 104 zł za sztukę 30x30. Ech, ale piękna jest, nie przeczę. Na szczęście z całej kolekcji podoba mi się tylko ten element... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 21.10.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 proszę o fotki jak łazienki będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 21.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 U mnie będą się kłaśc od poniedziałku chyba Z tym, że u mnie same białe z dekorem w esy - floresy. Cena mozaiki szklanej rzuca na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A ja chciałam całą ścianę w tej mozaice. Płytki mnie nie ruszają. Ale cena mozaiki zabija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 25.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 witam też zrobiliśmy sobie w tych płytkach łazienkę tylko my mamy na gebericie pełny wzór z płytek A,B a jak widzę ty masz tylko płytkę A I WZORY KWIATÓW NIE PASUJĄ DO SIEBIE to przypadkowo czy twoje niedopatrzenie przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 08.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Można prosić jakieś zdjęcia bo mam zamiar zdecydować się na te płytki :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 14.11.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ja też planuję położyć te płytki w łazience. Będzie to biała łazienka z dodatkami czarnymi (czarna mozaika na wannie, pasek czarnych dekorów i prawdopodobnie czarna pólka z mozaiki pod umywalką). Z tego też względu bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcia już gotowych łazienek lub projektów. Proszę o jakieś zdjęcia lub projekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ja póki co ściagnelam z pierwszej fotki pomysł na umiejscowienie wanny ze ścianką a ze płytki niezłe to chetnie bede sledzic temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 14.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 witam u nas właśnie skończył majster fugowanie i naszym zdaniem wyszło tak jak sobie wymyśliliśmy my także mamy mozaikę czarną pod umywalkę tyle że mozaika z firmy tubądzin jest o wiele tańsza a i tak pasuje jak przysłowiowy tatuś z mamusią. Co prawda łazienka jest mała jest w niej tylko brodzik bez wanny ale i tak wygląda chyba dobrze. Jakbym wiedział jak się wkleja zdjęcia to bym to zrobił bo jak na razie nie wiem o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 musisz mieć zdjęcia nie za duże (w kilobajtach raczej) no i klikasz sobie na górze ikonkę dodaj grafikę potem selct files z twojego komputera i dodajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 15.11.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Bardzo proszę o zdjęcia z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 15.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 witam u nas właśnie skończył majster fugowanie i naszym zdaniem wyszło tak jak sobie wymyśliliśmy my także mamy mozaikę czarną pod umywalkę tyle że mozaika z firmy tubądzin jest o wiele tańsza a i tak pasuje jak przysłowiowy tatuś z mamusią. Co prawda łazienka jest mała jest w niej tylko brodzik bez wanny ale i tak wygląda chyba dobrze. Jakbym wiedział jak się wkleja zdjęcia to bym to zrobił bo jak na razie nie wiem o co chodzi . a jak się nazywa ta czarna mozaika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts