Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Secret Edeno - nowość z Paradyża

agnie-cha

Recommended Posts

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie będą :) Na razie leżą grzecznie w paczkach i czekają na swoje 5 minut. Zamawiałam przez Internet - cena o wiele mniejsza niz w sklepie. U mnie będą tylko białe - na ścianie i na podłodze oraz w pasie przy umywalce dekory A i B. Są śliczne ale szczerze mówiąc nie chciałam ich bo bałam się o ich funkcjonalność. Małżonek jednak zakochał się w nich, niestety. Obiecał, że będzie mył :) Wywalczyłam jedynie szarą fugę na podłogę i szare płytki pod prysznic.

• 2 weeks później...
U mnie też czekają w paczkach, Myślę, że za miesiąc łazienka będzie gotowa to wstawię zdjęcia. Płytki wybierałam chyba pół roku i ciągle zmieniałam decyzję, ale jak zobaczyłam kolekcję Secret Edeno to wiedziałam, że te i tylko te. Oczywiście obawiam się jak z fukcjonalnością / biała podłoga /, ale 2 córeczki rosną i będą pomagać szorować fugi.

• 4 weeks później...
no tak, zobaczyłam oczami wyobraźni mozaikę szklaną Secret Bianco na mojej ścianie. A potem zobaczyłam cenę 104 zł za sztukę 30x30. Ech, ale piękna jest, nie przeczę. Na szczęście z całej kolekcji podoba mi się tylko ten element...

• 2 weeks później...
Ja też planuję położyć te płytki w łazience. Będzie to biała łazienka z dodatkami czarnymi (czarna mozaika na wannie, pasek czarnych dekorów i prawdopodobnie czarna pólka z mozaiki pod umywalką). Z tego też względu bardzo chętnie zobaczyłabym zdjęcia już gotowych łazienek lub projektów. Proszę o jakieś zdjęcia lub projekty. Pozdrawiam

witam u nas właśnie skończył majster fugowanie i naszym zdaniem wyszło tak jak sobie wymyśliliśmy my także mamy mozaikę czarną pod umywalkę tyle że mozaika z firmy tubądzin jest o wiele tańsza a i tak pasuje jak przysłowiowy tatuś z mamusią. Co prawda łazienka jest mała jest w niej tylko brodzik bez wanny ale i tak wygląda chyba dobrze. Jakbym wiedział jak się wkleja zdjęcia to bym to zrobił bo jak na razie nie wiem o co chodzi .

witam u nas właśnie skończył majster fugowanie i naszym zdaniem wyszło tak jak sobie wymyśliliśmy my także mamy mozaikę czarną pod umywalkę tyle że mozaika z firmy tubądzin jest o wiele tańsza a i tak pasuje jak przysłowiowy tatuś z mamusią. Co prawda łazienka jest mała jest w niej tylko brodzik bez wanny ale i tak wygląda chyba dobrze. Jakbym wiedział jak się wkleja zdjęcia to bym to zrobił bo jak na razie nie wiem o co chodzi .

a jak się nazywa ta czarna mozaika ?