maryblair 17.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ostra, ale masz ogromną, piękną łazienkę. Zazdroszczę. I dzięki, ze podzieliłaś się projektem. Wydaje mi się, ze powstanie z tego świetne, eleganckie wnętrze. Także zastanowiłabym się nad ta zieloną ramką wokół lustra - nie pasuje do reszty, tak samo ten kinkiet przy lustrze. Cała reszta podoba mi się bardzo. Tylko własnie skąd takie firanki ? Kurak gratuluję. Łazienka jak z katalogu. Piękna, elegancka. Jeszcze bardziej przekonałam się do tych kafli . Są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 17.11.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Jeszcze jedno jak będziecie oglądać czarne dekory zwróćcie uwagę na tą płytkę bo prawie każda jest pofalowana w poprzek na wprost tego nie widać ale pod światło jest to zauważalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 17.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A może takie mają być Ja z kolei mam tylko białe - podstawowe, na podłogę i inserto A i B i są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 18.11.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kurak mam pytanie ta twoja mozaika to jest ta oryginalna do secret edeno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.11.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 UWAGA!! Na dekory widzialam reklame tych plytek w magazynie wnetrzarskim i cos mnie zaintrygowalo, az wypatrzylam, ze dekory sa zle spasowane!!! Kurde tak sie rabnac w reklamie??!! Uwazajcie przy ukladaniu, zeby taka fuszera nie wyszla (tam chyba sa dekory a i b tzn 2 rodzaje i trzeba je ukladac naprzemiennie a oni dali dwa takie same obok siebie i to czarne!!! Fuszera jak diabli!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurak 18.11.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Nie to jest mozaika Tubądzin do secret edeno jest szara lub ta szklana ale cena jest już naprawdę powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 18.11.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Idealnie pasuje do tych płytek bardzo mi się podoba twoja łazienka , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lifter 01.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Z Tubądzina bardzo podoba mi się mozaika Lazurowa... Ta: Tubądzin LazurW takich kolorach własnie widzę łazienkę - rześką, świeżą i odświeżającą Co prawda całej łazienki w tym zrobić raczej się nie opłaca, ale np. wyłożyć tym wannę, i jej okolicę - może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 01.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Mam "już" (uduszę kiedyś mojego kafelkarza!!!) wyłożoną 1 ścianę białym secret edeno z pasem z dekorów a i b. Jestem bardzo zadowolona bo efekt jest bardzo "light", delikatnie, lekko, jasno. Jednak już widzę, że trzeba będzie trochę polerować bo bardzo znać na białych płytkach każdy paluch. Na czarnych pewnie będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 07.12.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 basia, pokaz koniecznie zdjęcia:) ja już się swojej łazienki nie mogę doczekać a będzie dopiero w styczniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 07.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 u mnie też sie robi!! zaczyna to fajnie wyglądać (mi przynajmniej się podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 07.12.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mary - moja łazienka ciągle nieskończona, mój kafelkarz pieści każdą płyteczkę Ale przynajmniej robi to bardzo dokładnie i solidnie. Mogę pstryknąć 1 ścianę w płytkach jak wrócę z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 07.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575 Na tej stronce są zdjęcia mojej łazienki, jeszcze we wczesnej fazie powstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 08.12.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 nie wiem czy uda mi się wkleic troszkę zdjęć jeszcze nie ukończonej łazienki, żebyście cos zobaczyli ale próbuje: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/a/7/5/4//61168852_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/a/3/6/2//61168926_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/a/6/8/3//61169054_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/y/2/2/7//61169078_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/a/0/5/6//61169146_d.jpg na razie tyle widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PATRYCJA I DARO 08.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Obie łazieneczki wyglądają super mimo, że nie są jeszcze skończone. Teraz mam pewność, że dobrze zrobię decydując się na te płytki. Pozdrawiam i czekam na zdjęcie skończonych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellam 11.12.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witajcie , ja też jestem fanką tych płytek , ale mam zapytanie: czy białe są śnieżno-białe , jak z doborem armatury sanitarnej do nich?U nas w Słupsku kolor tych płytek jakby kremowy , ale to może kwestia oświetlenia w sklepie. Błagam pomocy , bo stoję przed trudnym wyborem.Dziękuję z góry za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 12.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Kolor płytek jest zależny od oświetlenia, w rzeczywistosci są snieżnobiałe, świetnie komponują się z szarością. Nie rozmumiem jaki problem z armaturą? O co konkretnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Zapowiada sie fajnie Oczywiście nie jestem obiektywna, bo mam łazienkę w takiej kolorystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 14.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Mi się wydaje, ze nie są śnieżnobiałe Miałam wrażenie, ze są białe w prążki takie kość słoniowa. Natomiast te czarne są czarne w prążki ciemnobrązowe. Na pierwszy rzut oka te bianco są w kolorze kości słoniowej a te nero ciemnobrązowe. Widocznie kolor tych płytek zależy od osoby na nie patrzącej Ależ te łazienki piękne Moja już w styczniu lub na początku lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 14.12.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 W salonie też wydawały mi się kremowe. Gdy otwarłam w domu paczkę w świetle dziennym okazało się, że są śnieżnobiałe:) Zależy jakie światło na nie pada. U mnie jutro chyba kafelkarz kończy kłaść płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts