NATALLINA 21.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witajcie. Ja mam podobny problem z zasłonami. Mam salon połączony z jadalnią. Meble są koloru wenge. Potrzebuję zasłon do jadalni, w którym ściany są dwie bordo i dwie kremowe. Okno jest na ścianie bordo. Podłoga jest koloru kawa z mlekiem, stół kolor wenge, obicia krzeseł kremowe, narożnik bordo z kremowymi poduszkami. Problem teraz czy zasłony wybrać bordo czy kremowe? Firanka jest kremowa. Proszę o wasze rady. Bardzo będę za nie wdzięczna. Nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 22.09.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ja bym dała krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 22.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Zdecydowanie KREM. Widzę 3 opcje: - gładkie zasłony z kremowym upięciem - gładkie zasłony z upięciem w kolorze bordo - kremowe zasłony z jakąś aplikacją w kolorze bordo (o ile nie masz jakiś innych aplikacji na ścianach, meblach itp...) PS. Wklej zdjęcie jak masz - będzie łatwiej doradzić, ale i chętnie pooglądamy Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 22.09.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Zapewniam Cię, że nie mam takiego koloru ścian, jeszcze nie oszalałam Aksamitny Agat z magnata to bardzo jasny kolor, taki trochę ecru zależy jak pada światło. A co myślicie dziewczyny o pomyśle, żeby w tym mniejszym oknie były tylko rolety? W ogóle stosuje się takie rozwiązania? Przyszło mi to dzisiaj do głowy, ponieważ na ścianie obok okna będzie TV i zależałoby mi, aby pozostało tam jak najwięcej miejsca, a zasłona na pewno mi go trochę zabierze.... Powracając do mojego tematu, jeszcze raz zapytam, co myślicie o pomyśle powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 27.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 moim skromnym zdaniem - jeśli roleta będzie dobrana kol. do zasłon będzie ok .... ale również będę pewniejsza jak już zobaczę fotkę z Twoim pokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 04.10.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witajcie ponownie, wreszcie udało mi się zrobić zdjęcia. Z góry przepraszam za jakość i bałan. Niestety czekamy jeszcze na meble i pomieszkujemy w dwóch miejscach Z góry uprzedzam, że wklejam po raz pierwszy zdjęcia i nie wiem czy się uda http://img59.imageshack.us/img59/3789/1010103uk.jpg I co teraz powiecie o zasłonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 04.10.2010 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.10.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Narożnika jeszcze nie ma? Poczekajmy na niego z zasłonami, bo fakturę będzie łatwiej ustalić I poproszę o fotkę z innej perspektywy - żeby było widać 3 ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 04.10.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Narożnika nie ma Ale zdjęcie których 3 ścian? Nie wiem czy uda mi się ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 04.10.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A i właśnie. Myślicie, że w oknie po prawej stronie mogłaby być tylko roleta? We wnęce po lewej od okna będzie TV i mam strasznie mało miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.10.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nie lubię rolet w salonie, bo wyglądają mi na prowizorkę Zdjęcie chciałabym takie zrobione 2 kroki w tył od miejsca, z którego tę fotkę pstryknęłaś - żeby było widać kawałek ściany z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 04.10.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To niestety niemozliwe Zdjęcie robiłam stojąc w samym rogu pokoju, ale może jutro postaram się coś wykombinować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts