Bliskie Bemowo 3 28.08.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Grupo-Lar Nie polecam tego dewelopera! Standard wykończenia mieszkania nie zgadza się z rzeczywistością. Otrzymaliśmy standard od dewelopera z informacją że wysokość mieszkania będzie wynosiła 2,68cm. Podczas odbioru do protokołu została wpisana usterka o wysokości mieszkania niezgodnie ze standardem który otrzymaliśmy podczas rezerwacji mieszkania. W odpowiedzi na nasze pismo deweloper poinformował nas że standard który został nam przekazany nie obowiązuje strony. Kolejną wadą która nie jest możliwa do usunięcia to szerokość drogi manewrowej niezgodnej z Warunkami Technicznymi. W odpowiedzi na nasze pismo otrzymaliśmy szkic poglądowy nie inwentaryzacje geodezyjną.Podczas rozmów deweloper jest nieprzyjemny. Wizyta w biurze Grupo Lar zakończyła się tym że deweloper mówił do nas podniesionym tonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikoramac 09.09.2019 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Znacie jakiegoś dobrego dewelopera z okolic Warszawy? Sama stolica odpada, za drogo, myślałem o Ożarowie? Taką mam pracę że i tak jeżdżę dużo poza Warszawę, jedyne co mnie kieruje to to że duża część rodziny mieszka w stolicy i zawsze to by było bliżej nawet w razie czego dziecko podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 13.09.2019 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Nie wiem, czy szukasz ogólnie pod Warszawą, czy konkretnie w Ożarowie, ale mogę polecić osiedle Neptun w Ząbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 13.09.2019 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Niższe ceny niż w Warszawie, wciąż bardzo blisko (nawet komunikacją) i fajny komfort osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikoramac 18.10.2019 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2019 No właśnie bardziej o Ożarowie myślałem, kobieta się uparła bo ma tam jakąś koleżankę z pracy i tak jej zachwalała tyle że ona ma tam dom więc deweloperów nie może za bardzo polecić, ciągle szukam, na razie na forach mi polecali tez home premium. Mamy w planach w weekend się przejechać po tych oddanych inwestycjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beefree 23.10.2019 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Niższe ceny niż w Warszawie, wciąż bardzo blisko (nawet komunikacją) i fajny komfort osiedla Ofertę mają fajną, ale już skończyli remont żołnierskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 23.10.2019 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Otworzyli 2 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narzekacz 23.10.2019 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2019 http://www.forumzabki.pl/index.php?pdst=13&idwpisu=4391&tyt=otwarta_zolnierska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dari20 31.05.2021 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Dobre opinie mają mieszkania Napollo: na Ochocie, Białołęce, w Targówku. Z tego co wiem, to on także działa w branży lokali usługowych, w Gorzowie ma coś rozbudować, a w Lublinie już postawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promienna 17.01.2022 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Ja uważam, że teraz nie ma co czekać, deweloperzy chyba zwolnili z budowami, także teraz trzeba kupować, ale też nie na łapu capu, a z głową. Ja kupowałam rok temu mieszkanie od , nie mam na co narzekać. W mieszkaniu się nie nosi, wentylacja jest prawidłowo wykonana ( w poprzednim też deweloperskim mieszkaniu innej firmy, czułam w salonie co gotuje sąsiad z dołu.) Cena też mi odpowiadała więc kupiliśmy. Zasadniczo nie mam się czego przyczepić. Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts