Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie polecam Włodarezwskiej, budynek wykonany fatalnie, oddany w 2009 roku, a grzyb z garażu już dochodzi do windy. Polecam za to Budimex, jakość obsługi bez porównania, można liczyć na odpowiedzi na pytania i pomoc w razie potrzeby, we Włodarzewskiej można było liczyć co najwyżej na siebie. Znacznie na korzyść wypada Budimex również jeśli chodzi o jakość wykończenia.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Ja jestem bardzo zadowolona z usług developera, kupiłam u nich mieszkanie w malowniczej dzielnicy WarszawyOstoja Wilanów jest pięknym luksusowym osiedlem, które wyróżnia ciekawa architektura, dużo przestrzeni zielonej wokół kompleksu. Polecam tego developera ze względu też na konkurencyjne ceny. Edytowane przez Elfir

Zadowoleni jesteście z kontaktu ze swoimi developerami? Jak do nich trafiliście? Z polecenia czy wyszukiwaliście np. w internecie. Ja kupiłem mieszkanie na osiedlu Ostoja Wilanów w Warszawie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Inwestycja developera spełnia moje oczekiwania pod względem bezpieczeństwa i komfortu. A cena też konkurencyjna:) Edytowane przez Elfir
REKLAMA

• 1 month później...
Serio piszesz ??? To w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko po prostu zwrócić większą uwagę na tego dewelopera. Rzeczywiście mam duże wymagania, ale w sumie nie chodzi tu o zakup ciastka, ale o mieszkanie i to takie już na zawsze, nie myśle o przejściowym bo takie tylko można wynajmować.

• 1 month później...
Zwróć też uwagę na inwestycję Na Sowińskiego na Woli. Budowa idzie szybko i dobra firma budowlana. Ja jestem na etapie załatwiania kredytu i będę kupowała tam mieszkanie. Wiadomo co jest jeszcze ważne cena 6900 za mkw jest jak najbardziej ok po przeanalizowaniu lokalizacji i oczywiście samego mieszkania – jest idealne dla mnie.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
U mnie też nie obejdzie się bez kredytu ;) Ktoś sprawdzał Apartamenty na Mokotowie - budowa idzie szybko i niedługo kończą. Wczoraj byłam w biurze sprzedaży i w sumie podoba mi się - mała ilość mieszkań i układ, spokojna okolica... Deweloper to Wawel Service. Ktoś już coś od nich kupił, albo wie coś więcej? Proszę o info :)

Wawel Service to deweloper z Krakowa, u nas ukończyli już parę inwestycji i wszystkie z tego co wiem są w porządku. A mokotów- przytulnie, spokojnie, kameralnie. Wszędzie blisko. Też się tu rozglądam za mieszkaniem - a to co proponuje WS bardzo fajne wizualnie http://www.taniemieszkania.pl/index.php?page=oferta_item&zak=5&id=24

Hej, ja właśnie przyglądam się tej rolnej - podoba mi się bo malo mieszkan, ale nie zebym nie przepadal za sasiadami hehe ;) Byłem z zoną w biurze na Czerniakowskiej, oglądalem plany, jeszcze musze się trochę porozglądac po rynku, ale ta inwestycje biore na powaznie pod uwage. Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Ceny za metr może i są niższe tylko problem polega na tym, że dojazd do centrum zajmuje 3 razy dłużej. To jest niestety minus. Mieszkałam kiedyś na obrzeżach i dla mnie dojazdy były straszne. Zajmowało mi to dużo czasu, który zamiast spędzić na odpoczynku spędzałam w samochodzie. A czy okolica faktycznie jest spokojniejsza? Znam też fajne spokojne miejsca nawet blisko centrum.

• 1 month później...
Moja siostra kupiła mieszkanie w Piasecznie, nie w Warszawie ale w okolicy:) Developer to Artin i nie miała żadnych problemów a mieszkanie rewelacja i przyznam że jej zazdroszczę tego własnego M. Jestem ciekaw jak ceny mieszkań się będą kształtowały w przyszłym roku i jak będzie z kredytami.

• 2 weeks później...
A propo tej inwestycji Wawel Service na Rolnej - wyczytałam, że do końca wakacji mają opcję darmowej aranżacji wnętrz dla tych, co zdecydują się na mieszkanie :) http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/szeroka-oferta-wawel-service-rodzina-na-swoim-i-ap,1,5207082,region-wiadomosc.html ! Fajna opcja - skorzystał już ktoś - czasu nie zostało dużo ;)

• 3 weeks później...