marko4000 28.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witajcie, jestem nowym członkiem formum, może pomożecie mi... mam zamiar zamienić dom na mieszkanie( przede wszystkim ze wzgledu na dojazdy ;/), chcę to zrobić w przyszłym roku, myślę o mokotowie najlepiej sadybie. Może wiecie coś o inwestycjach które powstają, które są warte polecenia w tamtej okolicy, albo może, możecie coś odradzić. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hela07 03.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witajcie, jestem nowym członkiem formum, może pomożecie mi... mam zamiar zamienić dom na mieszkanie( przede wszystkim ze wzgledu na dojazdy ;/), chcę to zrobić w przyszłym roku, myślę o mokotowie najlepiej sadybie. Może wiecie coś o inwestycjach które powstają, które są warte polecenia w tamtej okolicy, albo może, możecie coś odradzić. Z góry dziękuję za odpowiedź. Ja osobiście szukałam na Mokotowie ale blisko metra i znalazłam prawie idealne - Wielicka 45. Mały deweloper więc dbają o klienta, budynek kameralny bo będzie tylko 15 sąsiadów A do metra Wierzbno bardzo miły i krótki spacerek. Ceny nie są niskie ale tutaj też można ponegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaarina 05.09.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Qmarko4000 - popatrz sobie na Rolną - Wawel Service, już skończyli budować, niedługo będą oddawać. Budynek jest kameralny - tylko 35 mieszkań i blisko do Metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettsy 09.09.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 A ja niedawno kupiłem mieszkanie w nowej inwestycji Neovillage od dewelopera Neocity. Jest to bardzo ładne, spokojne osiedle na Gołąbkach. Dopiero się buduje, w 2013 r. zostanie oddane do użytku, ale prace idą tak szybko, że pewnie zdążą na czas. Ja też kupiłam mieszkanie w tej inwestycji. Ładna okolica, no i ceny były dość przystępne. A przy okazji lepszy dojazd do Centrum niż np. z Wawra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko4000 20.09.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Troche obawiam sie "malych" deweloperow... tyle mozna przeczytac zlego w necie na temat trefnych inwestycji. A Wawel service tez ma paru niezadowolonych klientów... a z drugiej strony kto nie ma. Możea pojedziemy tam w weekend, przy okazji oglądania innych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettsy 23.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Troche obawiam sie "malych" deweloperow... tyle mozna przeczytac zlego w necie na temat trefnych inwestycji. A Wawel service tez ma paru niezadowolonych klientów... a z drugiej strony kto nie ma. Możea pojedziemy tam w weekend, przy okazji oglądania innych miejsc. No nie, ten deweloper, od którego kupiłam mieszkanie, nie jest wcale "małym" deweloperem. Wywodzi się z Neocity Group, firmy, która budowała inwestycje na terenie całej Europy i jakiś czas już działa w Polsce. Oczywiście zgodzę się z Tobą, że wcześniej przed zakupem mieszkania trzeba sprawdzić dewelopera. Ja sprawdziłam i jak na razie nie mam żadnych przykrych niespodzianek, ale zobaczę w trakcie oddania mieszkania do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariówka 30.09.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam wszystkich, rozważam kupno mieszkania w ostoi Wilanów, developer to Fadesa Polnord. Osiedle jest piękne, bardzo mi się podoba, ale co Wy o tym myślicie? Czy Fadesa to developer godny zaufania? Słyszałam kilka pozytywnych opinii ale chciałabym poznać więcej wypowiedzi na ten temat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azgoth 16.10.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Z deweloperow polecam firme Novum, kupilem od nich mieszkanie w Kaliszu i jestem bardzo zadowolony. W Warszawie sprzedaja mieszkania bodaj na os. Ceramiczna i os. Heroldow, ceny podane sa na http://oferta.novum-kalisz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 18.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A czy ktos z Was moze zna dewelopera Shiraz Trio ? Budują teraz nowa inwestycje na Bielanach ? jestem ciekaw co myślicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzaa 21.12.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wawel Service ma rzeczywiście świetną tą inwestycję na Rolnej. Ponad połowa mieszkań została już sprzedana, ale na szczęście zostały takie, które interesują mnie najbardziej - 40 - 50 mkw. Może już niedługo będę mieszkanką apartamentowca na Mokotowie. Cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 10.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dużo teraz ciekawych mieszkań jest na Woli. Znajomi kupili na Górczewska Park i są zadowoleni, dobry dojazd do centrum i wiem, że dużo nie zapłacili za 3 pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemniaki.grillowe 11.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 W Warszawie działa bardzo wielu deweloperów i mnóstwo jest atrakcyjnych inwestycji. To chyba najbardziej dynamicznie rozwijający się rynek mieszkań w Polsce... Ja bym ufał tym deweloperom, którzy mają na koncie jakieś większe osiągnięcia, prestiżowe projekty... Można na przykład zerknąć w archiwum konkursów na najlepsze inwestycje z poprzednich lat... Nie mówię, że od razu trzeba kupować mieszkanie w nagrodzonym budynku, ale już samo zorientowanie się w temacie daje wiele. Weźmy na przykład laureata konkursu na Budowę roku 2011: http://tnij.org/ukuf Myślę, że jeśli deweloper ma coś takiego na swoim koncie, to pozostałe projekty też trzymają poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merkucja 30.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Witam wszystkich, rozważam kupno mieszkania w ostoi Wilanów, developer to Fadesa Polnord. Osiedle jest piękne, bardzo mi się podoba, ale co Wy o tym myślicie? Czy Fadesa to developer godny zaufania? Słyszałam kilka pozytywnych opinii ale chciałabym poznać więcej wypowiedzi na ten temat. Pozdrawiam . Podbijam pytanie, sama rozpatrzam kupno mieszkania w Ostoi i równiez bede wdziexzna za wasze opinie i doswiadczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkaa3456 29.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ja mieszkam w ostoi od ponad roku. Plusem jest dużo zieleni na osiedlu, duży park, idealnie jak sie ma dzieci. Ogolnie bardzo dobrze mi sie tutaj mieszka. Przed zakupem mieszkania sprawdzałam dewelopera i nie znalazłam u Fadesy żadnych niedopatrzeń. Polecam to osiedle, kupiłabym ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 26.06.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Czytałam coś o nowej inwestycji Bliska Wola, która zaciekawia, bo ma to być coś w rodzaju mini miasteczka, może być ciekawie. Interesował się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 27.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 właśnie słyszałem, że coś tam nowego powstaje, sam jestem ciekaw bo bliska mi osoba chce się przeprowadzić do Warszawy i szuka czegoś na Woli właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 07.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jeśli chodzi o wolę to wiem, że sporym zainteresowaniem cieszy się górczewska park ale nie wiem czy są tam jeszcze mieszkania, teraz powstaje coś nowego w wyższym standardzie, z tego co słyszałem to apartamentowiec, a jaki próg cenowy cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 09.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Słyszeliście jakieś opinie o Parku Ostrobramska na Pradze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 10.07.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Na której Pradze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 10.07.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Słyszeliście jakieś opinie o Parku Ostrobramska na Pradze? a kto to buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts