kamila222 11.01.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Spam Edytowane 22 Lutego 2016 przez panfotograf SPAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy_wys 02.02.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Spam Edytowane 22 Lutego 2016 przez panfotograf SPAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exstudenciak 21.02.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) Uderz w stół, a nożyce się odezwą wiadomo, że jeśli spytasz o "dobrego" i "zaufanego" dewelopera na forum, to zostaną Ci polecone firmy nie tyle najlepsze, co te, których pracownicy akurat zadbali o PR na tym forum jeśli chcemy uzyskać naprawdę obiektywną ocenę danej firmy, korzystajmy ze stronek weryfikujących nie tylko profile samych firm, ale też tych, którzy je oceniają - jak chociażby tutaj SPAM , gdzie żeby móc kogoś oceniać sam musisz być zarejestrowaną w serwisie firmą.. oczywiście to stronka raczej B2B, ale mają też wielu deweloperów mieszkaniowych, a oceniać ich mogą tylko inni kontrahenci, a nie boty czy fake konta, więc wiarygodność ocen spora Edytowane 22 Lutego 2016 przez panfotograf spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swing23 23.02.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Kolego ja z czystym sumieniem mogę polecić Ci Firmę REM-BUDEX. Mała rodzinna firma prężnie działająca a rynku warszawskim. Ich ostatnia inwestycja to Osiedlestawy. ( więcej info www.osiedlestawy.pl , ładne rozkłady mieszkań , nawet w 2 piętrowym budynku mają windę Co mnie najbardziej cieszy sprzedają gotowe mieszkania a nie dziurę w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupik 04.05.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 My szukaliśmy z żóną w markach, bo tu mamy firmę i najbardziej nam pasowało. Plusem są także niższe ceny nieruchomości, a jakość nawet lepsza niż w warszawie. Wybraliśmy osiedle pałacowa, bo jest właśnie blisko centrum handlowego i wylotówki ze stolicy, ale w takim fajnym miejscu, gdize jest cicho i spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 09.05.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 My równiez początkowo bralismy pod uwagę kupno mieszkanie na przedmieściach ale nie zdecydowaliśmy się. Podliczyliśmy ile będą nas kosztowaly dojazdy ( nie tylko finansowo ale również czasowo) i zdecydowalismy się na Wilanów, konkretnie na Zorę na Teodorowicza ( apartamenty od Whitehouse). Mieszkanie kupiliśmy miesiac temu, w tym roku się już wprowadzam bo wszystko jest na ukonczeniu. Mogliśmy nawet wejść na budowę i wszystko obejrzec. Ceny nie takie niskie ale jak na ten rejon również nie było tak wysoko. Na razie wszystko jest rozkopane ale w projekcie przewiduje się tam sporo zieleni. Podoba nam się przede wszystkim ten dobry dojazd i to,że w okolicy blisko są szkoły i sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezula 23.05.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 My szukaliśmy mieszkania bardziej w centrum Warszawy i ostatecznie wybraliśmy dewelopera Polnord. W tej chwili właśnie są w trakcie realizacji trzech inwestycji, więc można wybrać coś dla siebie. Mieliśmy już okazję rozmawiać osobiście, twarzą w twarz z przedstawicielem i generalnie rozmowa była na wysokim poziomie. Wszystko wskazuje na to, że się zdecydujemy na zakup mieszkania na jednym z proponowanych osiedli, ale nie chciałabym na razie zapeszyć. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 31.05.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Dorzucę jeszcze od siebie inwestycję którą odkryłem jakiś czas temu. Chodzi o budynek przy Groszowickiej na Pradze Południe (Gocław). Dodam, że jest to inwestycja deweloperska. Z ciekawszych rzeczy mogę dodać, że istnieje możliwość wykupienia garażu, mieszkania są w pełni rozkładowe i nie mają pomieszczeń przechodnich. O ceny trzeba się indywidualnie dowiadywać. Tutaj trochę szczegółów na temat tej inwestycji: http://www.arpinwest.pl/inwestycje-w-sprzedazy/groszowicka/o-inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 02.06.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Mnie się podobają budynki na Czapelskiej, niedaleko parku jordanowskiego. Nie wiecie jaki deweloper to buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grees 03.08.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A my mamy dobre wspomnienia z Klijańczyk Development w kontekście Willi Ursynów. Co prawda musieliśmy zmienić plany, ale teraz wracamy do rozmów w kontekście Willi Ursynów 2. Liczymy na pomyślny bieg spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justusop 08.08.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Yuniversal Podlaski. Jestem zadowolonym klientem tego dewelopera. Z mieszkania jestem jak najbardziej zadowolona! Nie ma przymusu kupowania garaży, są elastyczni jeśli chodzi o terminy płatności. Kontakt z deweloperem bardzo dobry, konsultacje i dogranie spraw związanych z zakupem bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrimeNo1 11.08.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Warto kupić tam gdzie skredytuje to bank, dlaczego bo banku dobrze sprawdzą stan prawny nieruchomości, ponadto banki niechętnie kredytują nierzetelnych deweloperów potrzebujesz kredytu hipotecznego na zakup mieszkania zapytaj o szczegóły doradce powie na co zwrócić uwagę kupując mieszkanie od dewelopera na rynku pierwotnym lub od klienta indywidulanego na rynku wtórnym tzw mieszkanie używane z drugiej ręki.http://www.isbetterthanmoney.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_sasiedni 13.08.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Witam, ja mogę napisać kogo nie polecam - dsm dewelopment, Jan Pawłowski. Typowy deweloper "cwaniaczek" który wciska ile wlezie mieszkań (4 lokale w jednym bliźniaku), z ominięciem planu zagospodorwania przestrzennego. Wyobraź sobie co się dzieje na takim osiedlu kilku domków z których każdy mnoży się jeszcze przez 4 lokale. Ponadto słyszałem, że buduje z wpłat potencjalnych klientów, a wiadomo jak to jest zz deweloperami, dzisiaj są jutro może ich nie być. Witam serdecznie, Pragnę zasięgnąć Państwa opinii o warszawskich deweloperach. Jestem z Żoną na etapie poszukiwania naszego własnego mieszkania, jednak setki tysięcy ofert które są na rynku spędzają nam sen z powiek od dłuższego czasu. Dlatego, przy tym bardzo ważnym wyborze, chciałbym odrzucić wszystkie oferty nieuczciwych deweloperów, fajnie byloby gdybym został naprowadzony w jakimś kierunku, kogo, gdzie szukać. Z góry dziękuję za podpowiedzi w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad Podgórski 15.09.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Ten wątek to jakaś spamowa tablica ogłoszeń... z ciekawości zajrzałem ale sami jedno postowcy tutaj Szkoda pracy dla moderatorów w cenzurowaniu tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oczko123 14.12.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Polecam firme Conrico ze Starego Dybowa.Obecnie buduje kameralne osiedle w miejscowości Słupno 20 km od centrum wa-wy.Moja siostra kupiła ,jest bardzo zadpwolona. Osiedle bezczynszowe ,41m2 za 165 tyś. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lendM 17.01.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Nie, nie znam większości deweloperów o których tu piszecie co więcej dla mnie renoma dewelopera to drugorzędna kwestia, słyszałem różne opinie nt całkiem znanych deweloperów, i co? Potrafią odwalić fuszerkę jak mało kto Nasza kuzynka kupiła z mężem mieszkanie na Promiennej II w Markach, mieszka już chyba z rok i bardzo sobie chwalą, wszystko tak naprawdę pod nosem mają, a jak tzeba na większe zakupy to do CH Marki mają 10 minut. I nie ma żadnych niedociągnięć budowlanych. Widziałem na żywo i podług innych mieszkan które oglądaliśmy z żoną to jest naprawdę dobrze odszykowane. Jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu na mieszkanie na Promiennej I i nie możemy się doczekać jak załatwimy papierkową robotę i wprowadzimy się do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan.sasiedni 27.01.2017 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Witam, ja mogę napisać kogo nie polecam - dsm dewelopment, Jan Pawłowski. Typowy deweloper "cwaniaczek" który wciska ile wlezie mieszkań (4 lokale w jednym bliźniaku). Wyobraź sobie co się dzieje na takim osiedlu kilku domków z których każdy mnoży się jeszcze przez 4 lokale. W dodatku buduje przy kilkunasto-stopniowym mrozie, jak np. na osiedlu przy Owoców leśnych, które ostatnio oglądałem, a mnie osobiście nie przekonują argumenty, że przy nowoczesnych technologiach mróz nie straszny. Strach pomyśleć co będa przeżywać właściciele takich lokali. Ponadto słyszałem, że buduje z wpłat potencjalnych klientów, a wiadomo jak to jest z deweloperami, dzisiaj są jutro może ich nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 10.07.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Siostra kupowała w ubiegłym roku mieszkanie na Saskiej. Deweloper: Dom Development. Zadowolona, mieszkania odebrała w terminie, nie miała problemów w żadnej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 11.12.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Witam. Ktoś z okolic Wawra,Wesołej, Józefowa? Chciałbym zakupić właśnie albo mieszkanie inwestycyjne, ewentualnie mały segment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olafu80 12.01.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witam. Ktoś z okolic Wawra,Wesołej, Józefowa? Chciałbym zakupić właśnie albo mieszkanie inwestycyjne, ewentualnie mały segment Jeżeli chcesz segment to mogę polecić Osiedle Stoczniowców 2. Znajdź sobie. Moja siostra tam teraz zakupiła segment właśnie i jest na etapie wykańczania. Fajne miejsce do życia, blisko wszędzie, otoczenie też nie można narzekać. Pojedź sobie i zerknij, a nóż się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts