Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Pragnę zasięgnąć Państwa opinii o warszawskich deweloperach.

Jestem z Żoną na etapie poszukiwania naszego własnego mieszkania,

jednak setki tysięcy ofert które są na rynku spędzają nam sen z powiek od dłuższego czasu.

Dlatego, przy tym bardzo ważnym wyborze, chciałbym odrzucić wszystkie oferty nieuczciwych deweloperów,

fajnie byloby gdybym został naprowadzony w jakimś kierunku, kogo, gdzie szukać.

Z góry dziękuję za podpowiedzi w temacie :)

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, mogę Ci poradzić abyś posprawdzał sobie najpierw jakie inwestycje Cię interesują, a potem sprawdzał deweloperów, ja na przykład miałam złe doświadczenia z Ponar Estate, ciężko sie z nimi było dogadać, wieczne spóźnienia i niedomówienia. Teraz kupiłam mieszkanie w Gant Development i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jak wiesz każdy człowiek to inna opinia. Życzę powodzenia:)

• 2 weeks później...
Jestem mile zaskoczona tym developerem i zarazem osiedlem. Są nowocześni, otwarci na wszelkie rozwiązania. Co jest dla mnie po prostu rewelacyjne, to to że maja cztery konfiguracje jednego mieszkania. Można wszystko dopasować, tak jak sobie ktoś wymarzył!

• 1 month później...
  • 6 months później...
Ciekawy wydaje mi się też projekt Murapolu "Cztery pory roku" na Białołęce, zwłaszcza jeśli zostanie oddany do użytku most północny to będzie dobre połączenie do centrum, a deweloper wygląda solidnie i ciągle widać poprawę.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
Ja jestem świeżo po zakupie, osiedle dopiero się buduje ale mam nadzieje że będzie ok. jestem dobrej myśli, bo jak na razie wszystko poszło bardzo sprawnie, nawet cenę udało mi się troszkę utargować. Osiedle jest na Woli, nazywa sie Kaskada. Niedaleko będzie przebiegała nowa linia metra, o ile nic nie zmienią i nie poprowadzą przez Białołękę ;)

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
My niedawno kupiliśmy mieszkanie w Piastowa przy ul. Kościuszki - „Rezydencja Kościuszki” . Deweloperem jest BARC http://www.barc.com.pl Chcieliśmy kupić mieszkanie w wawie, ale ceny tam były za wysokie, a tu zapłaciliśmy trochę ponad 6 tys. Ogólnie spoko. Formalności załatwiliśmy szybko i sprawie, z deweloperem nie było żadnych problemów

• 4 weeks później...
Jak ja kupowałam to nie korzystałam z żadnej promocji tylko z opcji podaj swoją cenę. Oczywiście zaniżyłam jak się dało, oni troszkę podnieśli i się dogadaliśmy. Jak to teraz wygląda to nie wiem. Co do wykończenia w cenie to wiem tylko tyle, że zazwyczaj się to opłaca - jeśli chcesz szybko i tanio. Ale jeśli znów zależy Ci na produktach z najwyższej półki to wiadomo lepiej zrób sam. A jak liczą m2? znaczy po ile?