angli 18.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Mam problem - w trakcie budowania 'jaskółek" na poddaszu użytkowym wykonawca zrobił otwory prostokątne. Nam zaś strasznie zależy na formach łukowych - I jaskółka ma podwójne okno przedzielone ścianką działową czyli pojedyncze okno to półłuk, drugie natomiast jest pojedyncze. Dodatkowo wykonawca "nie zauważył", że wysokość podwójnych okien to 230 a nie 205 cm. W orginalnym planie okna były łukoweChce to oczywiście poprawić poprzez wycięcie kształtu tych okien w ścianie (porotherm 25) i wzmocnić jakoś wygiętymi drutami. Co o tym pomyśle sądziciePostaram się wkleić poniżej zdjęcia, lecz będę to robił pierwszy raz i nie wiem czy mi się to uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Wrzuć tego wykonawce na czarną liste niech innych już to nie spotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts