Piotrekb81 19.09.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam, mam zamiar zakupić działkę w Będzinie - Łagiszy, jestem na etapie kompletowania dokumentów, wiadomo księgi, plan itd, ale słyszałem, że przede wszystkim warto mieć własnie takie zaświadczenie, lub wypis o braku szkód górniczych itd, gdzie to mogę sprawdzić? z góry dziekuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Jaki jest cel posiadania takiego dokumentu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 21.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam, mam zamiar zakupić działkę w Będzinie - Łagiszy, jestem na etapie kompletowania dokumentów, wiadomo księgi, plan itd, ale słyszałem, że przede wszystkim warto mieć własnie takie zaświadczenie, lub wypis o braku szkód górniczych itd, gdzie to mogę sprawdzić? z góry dziekuje pozdr Zadzwoń do Wyższego Urzędu Górniczego w Katowicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts