Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tylko na krótko...i tak od niechcenia...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 226
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ależ jakie fotki? :stirthepot::razz: Zastanawiam się w jaki sposób wykreować pożyteczny wątek...hmm...może należałoby wcześniej o tym pomyśleć, ale ten nowy temat to taki spontan kompletny był. Ciągnie wilka do lasuuuuu....oj ciągnieeeee....

Czym ten wątek nie będzie: kopalnią wiedzy...nie będzie, studnią pomysłów...nie będzie, inspiracji...nie będzie, oj może dość bo Was nastraszę :sick:

Czym ten wątek może będzie: trochę muzyki...będzie, trochę ogrodu...będzie, trochę rękodzieła...czasem, trochę domu... z czasem... czy ja dobrze trafiłam?... bo o budowie niby ma być. Hmmm, dom cały czas w budowie i jak długo... a kto to wie! :p

DSCF9662..jpgMoże zacznijmy od tego

...jutro wrzucę jakieś fotki...nie wiem jeszcze jakie, ale rewelacji nie będzie bo wciąż mieszkam w tym samym miejscu, czasu minęło niewiele więc obłędnych postępów nie ma.

Niestety Flharmonia Aukso dopiero za rok, więc warto nie wypadać za szybko z "klasycznego" nastroju.

Buziaki

...o! i właśnie mnie wypędzają od kompa...matko jedyna!!

Edytowane przez Trompe l'oeil

• 2 weeks później...

Wybaczcie miłe panie mą nieobecność...z przyczyn niezależnych ode mnie... Wróciłam szczęśliwie jednak do "żywych" i "czynnych". W wyniku owej przerwy zostały zaniechane również prace budowlane, a mam na myśli kończenie estetyki fundamentów, tarasu i bramy wjazdowej. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i choć część tych planów się ziści.

W ogródku już jesień, ale postaram się wrzucić kilka fotek z lata. To w ramach rehabilitacji wizerunku i danego słowa.

DSCF9464..jpgDSCF9470..jpgDSCF9457..jpgDSCF9461..jpgDSCF9466..jpg

Konstancjo widziałam Twoją piękną ścianę !! Jest cudowna i to najlepszy dowód na to, że najbardziej beznadziejną rzeczywistość można tak wspaniale wykreować na takie cuuuuudo.

Dalej lecę z fotkami w celu zadość uczynienia.

Mała już z nami w domu, musi być wciąż pod kontrolą...sama rozumiesz, ale jest ok, życie wróciło do domu.