Trompe loeil 19.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.09.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 21.09.2010 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Acha ! Ma być od niechcenia... więc będzie, będzie...ale nie ukrywam, że marudnie będzie... No nie ukrywam dziewczęta, iż czujne jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.09.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No to niech będzie marudnie ,ale niech już będzie... doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ja chce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 I jaaaa!!!!... że też chcę... fotki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 21.09.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ależ jakie fotki? Zastanawiam się w jaki sposób wykreować pożyteczny wątek...hmm...może należałoby wcześniej o tym pomyśleć, ale ten nowy temat to taki spontan kompletny był. Ciągnie wilka do lasuuuuu....oj ciągnieeeee.... Czym ten wątek nie będzie: kopalnią wiedzy...nie będzie, studnią pomysłów...nie będzie, inspiracji...nie będzie, oj może dość bo Was nastraszę Czym ten wątek może będzie: trochę muzyki...będzie, trochę ogrodu...będzie, trochę rękodzieła...czasem, trochę domu... z czasem... czy ja dobrze trafiłam?... bo o budowie niby ma być. Hmmm, dom cały czas w budowie i jak długo... a kto to wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 21.09.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) Może zacznijmy od tego ...jutro wrzucę jakieś fotki...nie wiem jeszcze jakie, ale rewelacji nie będzie bo wciąż mieszkam w tym samym miejscu, czasu minęło niewiele więc obłędnych postępów nie ma. Niestety Flharmonia Aukso dopiero za rok, więc warto nie wypadać za szybko z "klasycznego" nastroju. Buziaki ...o! i właśnie mnie wypędzają od kompa...matko jedyna!! Edytowane 21 Września 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 nie posiadam siem z oburzenia .... i wiesz dlaczego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 24.09.2010 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 :oops::oops: Wybacz proszę...bo będę ryczeć całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.09.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 zaraz wybacz ...nie ma co wybaczać .... pokażesz roslinki ...i zapomniane ...dobrze że jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.10.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Wybaczcie miłe panie mą nieobecność...z przyczyn niezależnych ode mnie... Wróciłam szczęśliwie jednak do "żywych" i "czynnych". W wyniku owej przerwy zostały zaniechane również prace budowlane, a mam na myśli kończenie estetyki fundamentów, tarasu i bramy wjazdowej. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i choć część tych planów się ziści. W ogródku już jesień, ale postaram się wrzucić kilka fotek z lata. To w ramach rehabilitacji wizerunku i danego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.10.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Rdest mnie nie zawiódł i dzielnie obrasta bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 wow ... róża z pierwszego obrazka i z czwartego ... co to za piekności ... musze je mieć ... rdest bardzo dzielny w zmaganiach ... ale kotku zerknij na mój winobluszcz ... całuski dla małej ... zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.10.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 (edytowane) Ten dziwaczny gadżet pokazywała u Konstancji, więc dla niektórych żadna nowość To teraz pozaglądajmy dalej Edytowane 2 Października 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.10.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Konstancjo widziałam Twoją piękną ścianę !! Jest cudowna i to najlepszy dowód na to, że najbardziej beznadziejną rzeczywistość można tak wspaniale wykreować na takie cuuuuudo. Dalej lecę z fotkami w celu zadość uczynienia.Mała już z nami w domu, musi być wciąż pod kontrolą...sama rozumiesz, ale jest ok, życie wróciło do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.10.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Szybciutko proszę o zapoznanie mnie z tym cudem z ostatniej fotki:rolleyes:... tym białokwitnącym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 02.10.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No niestety dziś koniec, bo chyba są jakieś ograniczenia w liczbie wrzucanych zdjęć na serwer muratora. To nic, wszystko mam przygotowane jutro druga seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 zgadzam się z przedmówczynią ... jesus cóż to jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts