Trompe loeil 02.11.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Popełniłam dziś trzy buteleczki i mam dylemat...dawać szare cieniowanie czy nie dawać...wyglądają jak wyglądają bo to połowa pracy nad nimi...taki mały teścik na nową kolorystykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Piękne buteleczki, cudenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 06.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Dziś na dobranoc: http://www.youtube.com/watch?v=z5cHD8oYm2M&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 buteleczki urocze ... zwłaszcza jeżeli to jak mówisz połowa:) ... ja osobiście lubię cieniowanie bo ożywia ... wtapia w tło i robi się dynamiczniej ... ale żeby nie było łatwo ponieważ jeszcze nie popełniłam nic na szkle bądź aniołem i podaj czego uzyłaś ...produkty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.11.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 żartownisiu ... zrobiłas zdjęcia nocą i wierzę że masz kawę z mlekiem bo nic a nic koloru nie widać ... a mebelki chyba w jasnej tonacji ... bardzo poproszę o zdjęcia "za dnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 08.11.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Mogę zostać czarnym aniołem... w sumie to nawet pasuje do mojego czarnego łba;)...Konstancjo to tylko primer, budowlana akrylówka biała + akrylówka czarna "profeszional" do zrobienia szarego odcienia,Kwick Crack preparat do spękań jednoskładnikowy, papier ryżowy do decoupage, potem tym samym szarym użytym do spękań zrobiłam cieniowania ...oczywiście po dodaniu medium opóżniającego...na koniec dowolna ilość warstw lakieru Zdjęcia kuchni...no cóż do wiosny nie będzie lepiej bo kuchnia jest ciemna i nie ma co ściemniać...Ale postaram się... Na dobranoc kobitki...ostrrrra muza...żeby lepiej się spało...ach te wampiry...mają niespotykany magnetyzm...mniejsza o to...dzięki temu poznaję nowe fajne kawałki... inspirujące... http://www.youtube.com/watch?v=Mf9kKrNquEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 09.11.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Zrobiłam zdjęcia butelek po cieniowaniu, nie wyszło tak jak chciałam, ale przecież to nie tragedia:popcorn:Szykuje mi się kolejne pasjonujące zajęcie, ale o tym nie będzie wiedziała nawet moja druga połówka i Wy także niestety...zniknąć mogę na kilka miesięcy jak nie zmienię zdania...lub będę wpadać na krótko, żeby podrzucić Wam coś ciekawszego do słuchania niż "łaka łaka" Siekiery i inne takie tam z komercyjnych stacji radiowych....brrr obrzydlistwo Butelki...hmm może wyszłyby lepsze gdybym przy okazji opróżniała kolejne, ale dopiero teraz na to wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Trompe Kochana, Ty nie znikaj ponownie, nawet jak bedziesz miala pasjonujace zajecie. My tego nie przezyjemy!znowu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 16.11.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hej Dorbie Przecież tu jestem "tylko na krótko...i tak od niechcenia", ja cały czas jestem tylko nie tak intensywnie jak Wy bo nie dam rady. Mam dziś tak energetyzujący kawałek, że szkoda spać...fajna kapela... Acha...w ogrodzie niedługo wielka "iluminacja świetlna" ...zostaną włączone wszystkie latarenki...całe 8 sztuk . Lecę...zapoznajcie się z szerszym dorobkiem zespołu Skillet....rewelacja...to niesamowite odkrywać wciąż takie cuda...odlot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 i gdzie ta iluminacja ... a zapoznawaniem zbudziłam Juniorke i ... ze zdziwienia nawet nie zapomniała zburmuszec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 27.11.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 (edytowane) To chyba dobry znak )) A co do iluminacji, jest...jak...zerżnięte klimaty z "Opowieści z Narnii". Jutro napada więcej śniegu, więc spróbuję zrobić jakieś zdjęcia...dziś lecę na imprezę...imieniny...towarzystwo z klimatów weselnych...ech...no cóż... bardzo szanujemy i lubimy solenizantkę i jej męża...stąd to poświęcenie. Spróbuję być asertywna jeśli chodzi o nastrój tych imienin...a pomoże mi w tym czarna mini, czarna gorsetowa bluzka Dorothy Perkins,długie za kolana kozaki, fioletowe paznokcie i czarny koński ogon do samego tyłka...szkoda, że nie istnieje jeszcze niewidzialne MP4 czy coś podobnego. Dam radę...będę telepatycznie lewitować gdzie indziej.... Buziaki. Edytowane 27 Listopada 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.12.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... no tak zastrzeliłaś towarzystwo mini a koński ogon gdy zarzuciłas łbem załatwił sztuczne szczęki ... i wtedy właśnie swą dłłługą nogą obuta w 20 cm szpilki poślizgnełaś się na nie zebranych protezach ... i teraz ciem nie ma ... i twych illuminacji ... buuuuuu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 09.12.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ...z końskiego ogona zrezygnowałam...pomyslałam, że to zbyt wiele jak na jeden wieczór...nie każde serce by wytrzymało takie doznania... szpilki...hm tylko 10 cm, no czasem ciut więcej, ale na litość boską! nie 20...samobójstwo gwarantowane.Iluminacje będą, a opóźnienie przez śnieg...bo wszędzie pada..."bajkowa" zima...Narnia i tym podobne...a u mnie w ogrodzie nędza z tym białym puchem...czekać muszę. Już znowu mamią taaaakimi opadami śniegu w weekend...zobaczy się...a niby na tym biegunie...to jakieś brednie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Hej, hej , zasypalo Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 17.12.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Czy oglądaliście wczoraj program "sprawa dla Reportera"? Był reportaż o Natalce Wypych. Ni e ma jeszcze video na stronie programu, ale uwierzcie mi ta dziewczynka potrzebuje pomocy. Wklejam link do arykułu w gazecie z tego roku, jest tam numer konta i nr tel. do rodziców. Jeżeli ktoś może, nawet w najmniejszy i najskromniejszy sposób pomóc tej dziewczynce, to bardzo proszę wysyłajmy jej pieniądze. Rodzice wiedzą jakie są potrzeby. Myślę, że każda najmniejsza kwota to dużo jak będzie nas wielu. I nie zapomnijmy o niej za tydzień, dwa...pamiętajmy stale...zróbmy coś...bo serce pęka jak widzę te smutne oczka. Nie mogę się otrząsnąć po wczorajszym programie...Bardzo Was proszę ...pomóżmy...http://wielun.naszemiasto.pl/artykul/302110,natalka-wypych-potrzebuje-pomocy,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 20.12.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wklejam link do programu z 16-12-2010 o Natalce Wypych. To straszne, kiedy dzieci muszą tak cierpieć... http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/sprawa-dla-reportera/wideo/16122010-2125/3437375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Magda. http://www.przedszkole.tox.pl/images/mikolaj_gify_dodatki_org12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 08.01.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dzięki Madziu . Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 08.01.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Coś do posłuchaniahttp://www.youtube.com/watch?v=bQawF0svgaU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.01.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale milutko i romantycznie, w sam raz na samotny dyzur w niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts