Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Caparol, Botament,Schomburg, Sika,.Ursa - Warszawa i kraj od fighter1983 :)

Recommended Posts

Od kilku lat zajmuje sie systemami dociepleń budynków oraz hydroizolacjami, pracowałem w kilku firmach, w których zdobywalem doswiadczenie. Swoja wiedza staram sie dzielic tu na forum.

Te kilka lat w branzy pokazalo, że wrod tak bogatej w materialy i rozwiazania na rynku jest tylko kilka, ktorym warto zaufać. Firma to ludzie i to z ludzmi pracujemy, uczymy sie od nich, wymieniamy poglady, staramy sie rozwiazywac napotkane problemy. To buduje zaufanie i wiare w to co robisz, tych ludzi nazywam Partnerami.

Moimi partnerami sa firmy Caparol, STO, Dryvit.

Zadanie na rok 2013 i najblizsze lata:

podniesc wiedze i swiadomosc wykonawcow i inwestorow zajmujacych sie dociepleniem budynkow. Zacznijmy od postu-artykulu na temat:

Caparol w systemach dociepleń, czy dobre może być jeszcze lepsze?

Dlatego zapraszam serdecznie Was forumowicze do skladania zapytan i zapoznania sie z moja oferta na materialy w/w firm

Oferta dostepna jest w sklepie internetowym ktory aktualnie tworze pod adresem:

http://med-bud.pl

Jezeli nie znajdziecie tam odpowiedzi na pytanie, zapraszam do kontaktu:

wyslij PW na forum Muratora do fighter1983

lub napisz na adres: [email protected]

lub zadzoń do mnie: 661-071-502

Edytowane przez fighter1983
aktualizacja danych

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...
  • 5 months później...

a i owszem, jak co roku zima :) no ja z tego powodu tez nie narzekam, juz sie przyzwyczailem ze latem nie mam urlopu a zima jest czasu az za duzo.

Akurat na porzadki w postach np :)

Poza tym nie bede sie pod firma z ktora nie wspolpracuje.

A co do Nuvathermu... jak dla mnie to zaden przywilej, gdybym byl wykonawca az z ciekawosci bym wyprobowal skoro tak go zachwalasz

• 1 year później...
  • 1 year później...
  • 2 years później...