Anna777 12.10.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam! A tak wygląda nasz Portos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna777 12.10.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcus 06.01.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam, podglądam forum, bo przymierzamy się z mężem,aby zakupić projekt Portosa. Bardzo pomogły mi Wasze uwagi dotyczące zmian w projekcie, niektóre na pewno zgapię Mam pytanie dotyczące co prawda już urządzania domu, ale zazwyczaj kiedy się buduje, to się o tym nie myśli, a potem wychodzą różne kwiatki. Mianowicie- czy ktoś z Was buduje Portosa bez wykusza? Jeśli tak, to bardzo prosiłabym o jakieś zdjęcie zewnętrznej elewacji od tej strony i wewnątrz salonu. Cały czas zastanawiam się czy zostawić go, czy usunąć z projektu, bo o ile na zewnątrz wygląda ładnie według całości domu, to w środku w salonie jest średnio funkcjonalny. Skoro jest część jadalna na stół i krzesła, to przy wykuszu jedynie można postawić doniczkę z roślinką bo żadna sofa ani mebel tam nie wejdzie, więc w części salonowej przez to jest chyba mało miejsca na porządny wypoczynek. Druga sprawa to zabudowa kominka, nie mam zupełnie pomysłu jak go ładnie zabudować, tym bardziej, że jest praktycznie w kącie. Bardzo prosiłabym o jakieś zdjęcia z salonu z wykuszem, lub bez, z elewacji zewnętrznej i kominka. Jeśli nawet nie na forum, to na priv. Pozdrawiam Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekjulia 28.01.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam Alexsandra- jak czy mogłabys apisac ile was kosztowało np.elewacja ocieplenie domu ogólnie od stanu surowego zamknietego czyli od podłączenia kabli podłączenia wody wylanie podłog scian elewacja ocieplenie dachu i domu,polozenia podłog kafelek i np.paneli grzejniki piec bojler kominek itd......Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts