niewid 20.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witam,dostałem w biurze projektowym wycenę kosztu formalności do PNB. Budowa w okolicach Łodzi.. Biuro załatwia wszystko - ja tylko płacę. Proszę o opinię czy jest to dobra cena: - mapka do celów projektowych: poza ofertą- badanie geotechniczne: poza ofertą- projekt budowlany: poza ofertą + adaptacja projektu gotowego: 2300 zł- zmiany w projekcie: w zależności od zakresu+ plan zagospodarowania działki: 450 zł+ szambo: 450 zł+ projekt zewnętrznej instalacji elektrycznej: 450 zł+ projekt zewnętrznej instalacji gazu ziemnego: 450 zł+ projekt zewnętrznej instalacji do studni kopanej: 450 zł+ wyłączenie z produkcji rolnej: 0 zł+ uzgodnienie zjazdu z działki na drogę lokalną: 0 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 IMO ceny całkiem przystępne. Ja u siebie za każdy etap projektowy przyłączy musiałem bulić 500-700 zł netto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 21.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Wg mnie ceny ok jak na okolice Łodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts