shikoba 20.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 WitamJestem początkujący w stawianiu garaży.Sprawa wygląda następująco:Chcę kupić 2 x garaże 6x4 oraz 5x5 z blachy ocynkowanej I gatunek, przynajmniej tak Pani określiła. Drzwi mają być uchylne w górę w obu.Dodatkowo można zapłacić 100zł drożej i drzwi jak i boki garażu będę pokryte akrylem. Tutaj moje pytanie czy warto czy nie pokrywać akrylem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luka 23.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Hej, Mam garaż ocynk bez pokrycia akrylem, stoi od września 2009, nic się z nim nie stało, przetrwał zimę, zero oznak korozji. Moim zdaniem nie warto kupować pokrywanego. W sprawach estetycznych ci nie doradzam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts