Polaczka 20.09.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Przymierzam się do zakupu podwójnej umywalki wraz z szafką łazienkową firmy ANTADO. Umywalka wykonana jest z dolomitu - materiłu mocno kontrowersyjnego. Bardzo proszę użytkowników takiej umywalki o opinie, jak to wygląda w praktyce. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 21.09.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Nikt nic nie wie w temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorocia40 23.09.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Od roku mamy mebelki z Antado wraz z umywalką. Wg mnie wykonanie jest z najwyższej półki. Jeżeli chodzi o umywalkę, prezentuje się bardzo dobrze i użytkuje też.Musisz tylko uważać przy jej myciu, nie wolno używać ostrych gąbeczek,ponieważ zostawiają rysy. Nam się bardzo podobają i naszym gościom też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 04.10.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A mam pytanie - czym myjesz umywalkę?? tzn jakim środkiem???Może msz jakieś zdjęcia umywalki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.10.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Podpinam się pod pytanie: Czym myć te umywalki, żeby nie było plam z kamienia i żeby nie porysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polaczka 13.11.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Podnoszę temat - może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 06.12.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Podbijam . Może ktoś się jeszcze wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewabart 19.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Podbijam . Może ktoś się jeszcze wypowie. Witam, może ktoś może już użytkuje dłużej te umywalki z dolomitu/konglomeratu oraz meble Antado i podzieli się swoimi spostrzeżeniami Chyba, że ktoś kupił samą szafkę i wie jakie umywalki ceramiczne mogą pasować do ich mebli dzięki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 20.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam,użytkuję meble Antado wraz z umywalką już ponad rok. I nie mam żadnych zastrzeżeń. A czym myję? Szczerze-czym popadnie:D. Najczęściej Tytanem do łazienek, a na koniec poleruję zawsze płynem do mycia szyb. Pewnie jakieś drobne ryski są, ale naprawdę drobne, bo ich nie zauważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 20.07.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja użytkuję umywalkę dolomitową ale nie z Antado ale jakąś z allegro od innego producenta i jestem zadowolona. Użytkujemy od roku i nic się z nią nie dzieje. Łatwo się czyści, jest bialutka, kwadratowa i jak na razie żadnych uwag do niej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts